Vernieuwing IMAX-zaal Pathé Tilburg Centrum

Vernieuwing IMAX-zaal Pathé Tilburg Centrum

De IMAX-zaal van Pathé Tilburg wordt vernieuwd met 4K Laser Projectie, een curved scherm van 20 bij 11 meter en luxe verstelbare stoelen. Ook het geluid krijgt een upgrade met het IMAX Immersive Audio Systeem. Op die manier wordt een nog meer meeslepende bioscoopervaring gecreëerd voor bezoekers. 

De verbouwing vindt plaats van maandag 26 september tot en met donderdag 1 december. De vernieuwde IMAX-zaal is op tijd open voor de release van Avatar: The Way of Water. Pathé Tilburg is – na Pathé Eindhoven – de tweede bioscoop in Nederland met de luxe en verstelbare stoelen. Deze stoelen passen het beste bij de IMAX-beleving. Met één druk op de knop kan de rugleuning versteld worden.

IMAX Laser en Immersive Audio Systeem 

Daarnaast zorgen de 4K-Laser projector, het nieuwe curved scherm van 20 bij 11 meter en het IMAX Immersive Audio Systeem voor nog beter beeld en geluid. Het grote formaat van IMAX is in Nederland alleen bij Pathé te bewonderen. Pathé heeft zes IMAX-zalen in Nederland.

Verbouwing 

De IMAX-zaal is tijdens de verbouwing tussen maandag 26 september en donderdag 1 december gesloten. Filmliefhebbers kunnen tijdens de verbouwing van de IMAX-zaal van films blijven genieten in de zes overige zalen van Pathé Tilburg. Een van de eerste films waar in de vernieuwde zaal van genoten kan worden is Avatar: The Way of Water op 14 december 2022.

www.pathe.nl

www.jeanmineurmediavision.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.