Marketing Report
Marketingtaskforce Frontrunners van start

Marketingtaskforce Frontrunners van start

Marketingstrategen Marit van der Laan, Jimke Scholten, Roland van Kralingen en Wim Ubachs hebben het marketing taskforcebedrijf Frontrunners opgericht. Frontrunners is een multidisciplinaire taskforce voor cruciale marketingprojecten. Het platform werkt met 13 best-in-class partners.

Frontrunners is geen agency, geen consultancy, maar een multidisciplinaire marketingtaskforce die marketingprojecten op een vernieuwende wijze beetpakt. Zij bestaat in het hart uit twee marketingstrategen, een business strateeg en een creatief strateeg, met daaromheen experts uit de zes marketingdisciplines: Brand Strategy, Content Development, Media Strategy, Digital Marketing, Data & AI, Consumer & Market Research. Frontrunners speelt in op de behoefte van CMO’s om meer geïntegreerd te werken, en managet deze projecten van A tot Z. 

De aangeslotenpartners zijn TBWA-NEBOKO, Havas Media, UM,  Adeptiv, Yourzine, Roundabout, Osudio, Summit Retail Media Group, Kantar, Wonder, The Commercial Works, Searchresult en Talpa Branded Content.

Jimke Scholten: “Ik heb zelf ondervonden hoe complex een marketingtraject kan zijn. Je komt vaak tijd en soms ook expertise tekort, juist op die speciale projecten die het verschil maken. Daar heeft Frontrunners zich op ingericht.” 

Roland van Kralingen: “We zetten een marketingproject dusdanig stevig in elkaar dat we eigenlijk mee-ondernemen. We gaan verandering teweegbrengen in marketingland. De ambitie is hoog”.

Wim Ubachs: “We zijn vier generalisten met ieder een eigen expertise, afkomstig uit zowel de bureauwereld als het bedrijfsleven. Dat zorgt voor de brede scope die vaak nodig is maar die in de praktijk te vaak ontbreekt.”

Marit van der Laan: “Doordat we onze kennis en die van onze best-in-class partners combineren bij het beantwoorden van een marketingvraagstuk, ben je als opdrachtgever verzekerd van de juiste expertise en know how. Echt een taskforce.”

Foto: RVDA

www.frontrunners.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.