Marketing Report
Vinobox: wijn zoals wijn bedoeld is

Vinobox: wijn zoals wijn bedoeld is

Wijn die zeker weten goed smaakt, zonder dat ’t te veel moeite of geld kost: dat wilde ondernemer Flip Harmsma familie en vrienden bieden. Hij richtte Vinobox op: hét online wijnadres voor de liefhebbers.

Flip Harmsma: “Mensen weten vaak niet welke wijn ze moeten kiezen, met als gevolg dat ze vaak hetzelfde drinken. Dit terwijl er hele mooie wijnen zijn, die je aangenaam kunnen verrassen. Met Vinobox bezorgen wij die heerlijke wijnen, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, gratis aan huis.”

Wat is Vinobox?

Vinobox is een persoonlijk en flexibel wijnabonnement. Aan de hand van jouw eigen smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Flip Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/kwaliteitverhouding van de wijnen.“

Het wijnbedrijf is transparant over de herkomst van de wijnen en dit is onderscheidend ten opzichte van eerdere online initiatieven uit de wijnsector.

Stephan Spijkers, medeoprichter van Vinobox:  “Iedere wijn uit het assortiment is handmatig gekozen en we informeren graag over de druif, het wijnhuis en bijpassende gerechten - stuk voor stuk belangrijke ingrediën - ten voor de totale wijnervaring.”

Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol voor wie graag goede wijn drinkt: bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment is naar wens aan te geven. De genieter die geen tijd of zin heeft om onderzoek te doen in de wijnspeciaalzaak, slijter of supermarkt, kan zo tóch gemakkelijk goede wijn drinken.

Als cadeau voor jezelf of een ander

Het flexibele online wijnabonnement van Vinobox is perfect als cadeau voor jezelf; je kiest het aantal flessen dat je wilt ontvangen, je geeft je persoonlijke smaakvoor - keur aan en je krijgt vervolgens elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.

Als cadeau voor een ander staat de Vinobox óók garant voor een aangename verrassing; je personaliseert het cadeau door het toevoegen van een persoonlijke boodschap en je geeft naast de wijnfles ook het bijzondere verhaal achter de wijn cadeau. De box wordt geleverd in een speciaal ontworpen doos en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo geef je een complete wijnreiscadeau dat zeker in de smaak valt.

www.vinobox.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief.