VodafoneZiggo benoemt Annemieke Nol tot Director Corporate Communications & External Engagement

VodafoneZiggo benoemt Annemieke Nol tot Director Corporate Communications & External Engagement

VodafoneZiggo heeft Annemieke Nol benoemd tot Director Corporate Communications & External Engagement. Ze volgt daarmee Ernst Moeksis op, die in augustus 2021 als interim was aangesteld en nog tot eind november 2021 aanblijft.

Annemieke Nol: "Ik verheug me erop samen met ons fantastische team verder te bouwen aan de reputatie van dit mooie bedrijf.”

Marjolijn van Oordt bleek in augustus 2021 na ruim 2 jaar in alle stilte bij de telecomgigant te zijn vertrokken. Annemieke Nol (eerder bekend als Annemieke Kievit) heeft ruime ervaring in de pr-sector. Zo werkte ze bijna 12 jaar voor het Amerikaanse Edelman, waar ze General Manager was van de Nederlandse vestiging. Daarnaast was ze respectievelijk Director Global Public Affairs en Strategy Director bij AkzoNobel en het eveneens Amerikaanse Hill+Knowlton.

De afdeling Corporate Communications bij VodafoneZiggo heeft de afgelopen jaren veel personeelswisselingen gekend bij zowel de medewerkers als de leidinggevenden.

VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global en Vodafone Group. Met name de Amerikaanse 50 procent-eigenaar Liberty Global is in Europa bezig deelnemingen af te stoten, met name infrastructuurdelen. Het staat sinds 1 januari 2021 de eigenaren vrij om (delen) van VodafoneZiggo te verkopen.

VodafoneZiggo is een partij met een aanmerkelijke marktmacht in de markt van televisiedistributie, internet, mobiele data en telefonie met circa 4 miljard euro aan jaaromzet.

www.vodafoneziggo.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.