Marketing Report
VriendenLoterij hoofdsponsor Gouden Kalveren Gala 2022 nieuws

VriendenLoterij hoofdsponsor Gouden Kalveren Gala 2022

VriendenLoterij wordt hoofdsponsor van het Gouden Kalveren Gala 2022. Al sinds 2012 kunnen deelnemers van de VriendenLoterij jaarlijks een gratis bezoek brengen aan het Nederlands Film Festival. Dit jaar is de VriendenLoterij in aanvulling hierop hoofdsponsor van de gala-avond waarop de belangrijkste Nederlandse filmprijzen, de Gouden Kalveren, worden uitgereikt. 

Het Nederlands Film Festival begint op woensdag 21 september. Op 30 september sluit het festival af met de uitreiking van de prestigieuze prijzen voor films, series, documentaires en digitale cultuur uitgereikt in de Stadsschouwburg Utrecht tijdens het Gouden Kalveren Gala, powered by VriendenLoterij. 

Steun aan cultuur

Geert Friebel, Head of Marketing & Partnerships VriendenLoterij: “Dankzij de deelnemers vsteunen wij culturele organisaties en goede doelen die dagelijks geluk van anderen mogelijk maken. We zorgen dat onze deelnemers elke dag zelf kunnen beleven wat zij mede mogelijk maken. Onze missie sluit naadloos aan bij het doel van het Nederlands Film Festival om een groot en gevarieerd publiek te betrekken bij cultuur, de Nederlandse Film en beeldcultuur in dit geval. Daarom zijn wij blij met deze samenwerking.”

Silvia van der Heiden, Algemeen Directeur Nederlands Film Festival: “Met de VriendenLoterij heeft het Nederlands Film Festival een jarenlange warme band. Samen brengen we nieuw publiek in contact met de Nederlandse film. Wij zijn bijzonder blij met de uitbreiding van het partnership. De loterij laat opnieuw zien hoezeer zij de filmsector steunt."

www.filmfestival.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.