Marketing Report
We Are RA*W lanceert Agencies of Amsterdam

We Are RA*W lanceert Agencies of Amsterdam

We Are RA*W lanceert het platform Agencies of Amsterdam: een groeiend overzicht van alle creatieve bedrijven in en om de hoofdstad. Het platform is primair bedoeld voor studenten en starters om inzicht te geven in het creatieve bureaulandschap. Daarnaast is het een handige tool voor professionals uit de industrie.

Met een aandeel van 29,5 procent en een jaarlijkse omzet van 4,5 miljard euro is Nederland de grootste exporteur van creatieve diensten wereldwijd. Alleen al in Amsterdam zijn meer dan 80.000 mensen actief die werken voor een recordaantal bureaus. Zo’n booming business biedt veel kansen, maar kan ook overweldigend zijn. Vooral voor starters, die nog geen inzicht hebben in de branche, bureaus en cultuur, is het moeilijk om uit te vinden waar te beginnen. Daarom is door RA*W University het platform ontwikkeld.

Agencies of Amsterdam bevat nu een eerste selectie van meer dan vijftig creatieve bedrijven. Elk met een eigen profiel met informatie over bedrijfsgrootte, relevant werk, man-vrouwverhouding en veel gespeelde games. Om het overzicht compleet te maken roept We Are RA*W creatieve bedrijven op om zich aan te melden of hun profiel te verifiëren. Het doel voor 2020 is om het aanbod te vergroten en meerdere disciplines toe te voegen, zoals pr, muziek, design, video, media, consultancy en tech. Op de lange termijn is de ambitie om uit te breiden naar andere creatieve steden zoals Rotterdam, Barcelona, Berlijn en New York. Daarnaast zullen er in de toekomst meer functionaliteiten worden toegevoegd, zodat het platform kan uitgroeien.

www.agenciesofamsterdam.com
www.we-are-raw.com

Abonneer je op onze nieuwsbrief