Webshop Goedkopekutspullen.nl start proef met one hour delivery

Webshop Goedkopekutspullen.nl start proef met one hour delivery

08-04-2021 12:51:00 | Door: David de Jong | hits: 1549 | Tags:

De erotische webshop goedkopekutspullen.nl start met een proef waarbij binnen één uur bezorgd wordt. Het idee achter deze turboservice is dat als mensen in een erotische stemming zijn, zij niet dagen hoeven te wachten om iets met die behoeftes te doen. Dan is het momentum weg. De erotische webshop is een activiteit van Gadgetaria VOF.

Mark Beuving namens Gadgetaria VOF: Online shoppen gaat door het dak, maar de concurrentie ook. Zeker in de erotische categorie. Je moet voortdurend nadenken hoe je je service kunt uitbreiden en verbeteren om de beste en, in ons geval, ook de leukste te worden. One Hour Delivery is een nouveauté in de markt die wij als eerste willen claimen. Wij noemen het gekscherend al Click & Dingdong. We zullen er niet rijker van worden, maar in de wereld van webshops is service alles, dus moet je daarin blijven investeren.”

De ultrasnelle bezorgservice wordt in Amsterdam en omstreken als eerste geïntroduceerd. Van vrijdagavond tot en met zondagavond kunnen inwoners van die regio hun bestelling na één uur verwachten. Op basis van de reacties, afzet en andere uitkomsten wordt besloten óf en in welk tempo andere delen van Nederland aan hun trekken komen.

Over de timing is ook nagedacht. Mark Beuving: “Eind maart is de lente weer begonnen, de periode waarin onze erotische spanningen en paringsdansjes zich het meest manifesteren. Dat vieren wij met One Hour Delivery. Maar omdat deze service ook gelezen kan worden als een flauwe grap, wilden we het wel even over 1 april heen tillen.”

www.goedkopekutspullen.nl

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie.
.
.
.