Marketing Report
Wenneker.be lanceert productiehuis CRUSH nieuws

Wenneker.be lanceert productiehuis CRUSH

Wenneker.be (onderdeel van PAKT) lanceert CRUSH, een full-service productiehuis, gespecialiseerd in high-end fotografie en moving content. Camille Cieters is de Managing Producer bij het productiehuis.

Vanessa Jacob, General Managing Partner bij Wenneker.be: “Ik speelde al een tijdje met het idee om een fotoafdeling binnen Wenneker.be te starten, maar dat kan je niet met een willekeurig iemand doen. Camille is met haar expertise en uitgesproken visie de geknipte persoon. Ondertussen hebben we samen een gloednieuw team samengesteld dat de nodige ervaring in huis heeft. Ik ben blij dat we naast animatie en live productie nu ook deze service aan onze klanten kunnen aanbieden.”

Camille Cieters: “Vanessa en ik hebben al jaren een hecht contact en dit voelt als een logische volgende stap. Ik kijk ernaar uit om mijn jarenlange ervaring als fotoproducer en art-buyer te bundelen en CRUSH op de kaart te zetten.”

CRUSH heeft een divers bestand van fotografen en is non-stop op zoek naar nieuw talent. CRUSH creëert een vertrouwd netwerk zodat bij elk project de juiste creatieve mensen ingeschakeld worden en dat deze in de beste omstandigheden kunnen werken. CRUSH is gevestigd in Gent, met kantoren in Brussel en Amsterdam.

www.thisiscrush.be

www.wenneker.amsterdam

www.wenneker.be

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.