Marketing Report
XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland nieuws

XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland

Azerion heeft een exclusief Connected TV (CTV) partnership gesloten met XITE. De premium advertentie-inventory op XITE's tv-zenders en interactieve tv-app, zal direct en programmatic worden aangeboden via Azerion's in-house supply-side platform, Improve Digital.

De combinatie van tv en digitaal biedt adverteerders een tal van voordelen, zoals het inzien van tv-impressies, verschillende targeting opties en innovatieve advertentieformaten die de betrokkenheid van kijkers vergroten. Daarnaast worden premium video-omgevingen veel meer vertrouwd door consumenten dan andere mediakanalen, zoals social media.

Andreas Stietzel, VP van Azerion DACH: “De vraag naar CTV-reclame groeit snel, aangezien smart-tv's bijna in elke huiskamer aanwezig zijn. Adverteerders moeten inspelen op het veranderende gebruiksgedrag van met name jonge doelgroepen zoals Gen Z en millennials, voor wie het traditionele tv-gebruik steeds verder afneemt. Daarom is CTV een integraal onderdeel geworden van de mediamix. Met XITE bieden we adverteerders een interessante CTV-reclameomgeving met hoogwaardige content en een hoge mate van kijkersbetrokkenheid, omdat muziek pure emotie is."

Ingmar Rood, Director Sales & Partnerships bij XITE: “XITE is hard aan het groeien en daarom zochten we naar een sterke, lokale partner om onze premium CTV inventory in Duitsland te monetizen. De geavanceerde technologie en de expertise van het verkoopteam van Azerion passen perfect bij onze ambitie om van nog grotere waarde te zijn voor adverteerders.”

www.azerion.com

www.xite.nl

Lees ook:

[Interview] Roel van der Krabben over MagMedia

30-11-2023 | 08:54:40
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Roel van der Krabben, founder van MagMedia.

[Interview] Evert Slager over Racesport.nl

13-11-2023 | 09:16:57
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Evert Slager, hoofdredacteur van Racesport.nl.

Azerion neemt belang in jongerenplatform Just Another Media Company

24-10-2023 | 10:32:00
JAMC is eigenaar van diverse online titels als RUMAG, ParraTV, SoWhat!, Nieuwskamer en Darum

[Interview] Piet Penninx over The Bike

13-09-2023 | 08:56:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Piet Penninx over zijn site TheBike.nl.

[CMTA] Azerion Nederland: Café Intención

01-09-2023 | 17:56:20
Het biologische koffiemerk Café Intención heeft "(h)eerlijke" fairtrade koffie, waar je als koffieliefhebber eigenlijk geen nee tegen kan zeggen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.