Marketing Report
XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland nieuws

XITE en Azerion slaan handen ineen voor ad sales samenwerking in Duitsland

Azerion heeft een exclusief Connected TV (CTV) partnership gesloten met XITE. De premium advertentie-inventory op XITE's tv-zenders en interactieve tv-app, zal direct en programmatic worden aangeboden via Azerion's in-house supply-side platform, Improve Digital.

De combinatie van tv en digitaal biedt adverteerders een tal van voordelen, zoals het inzien van tv-impressies, verschillende targeting opties en innovatieve advertentieformaten die de betrokkenheid van kijkers vergroten. Daarnaast worden premium video-omgevingen veel meer vertrouwd door consumenten dan andere mediakanalen, zoals social media.

Andreas Stietzel, VP van Azerion DACH: “De vraag naar CTV-reclame groeit snel, aangezien smart-tv's bijna in elke huiskamer aanwezig zijn. Adverteerders moeten inspelen op het veranderende gebruiksgedrag van met name jonge doelgroepen zoals Gen Z en millennials, voor wie het traditionele tv-gebruik steeds verder afneemt. Daarom is CTV een integraal onderdeel geworden van de mediamix. Met XITE bieden we adverteerders een interessante CTV-reclameomgeving met hoogwaardige content en een hoge mate van kijkersbetrokkenheid, omdat muziek pure emotie is."

Ingmar Rood, Director Sales & Partnerships bij XITE: “XITE is hard aan het groeien en daarom zochten we naar een sterke, lokale partner om onze premium CTV inventory in Duitsland te monetizen. De geavanceerde technologie en de expertise van het verkoopteam van Azerion passen perfect bij onze ambitie om van nog grotere waarde te zijn voor adverteerders.”

www.azerion.com

www.xite.nl

Lees ook:

[Vacancy] Azerion has a position for Content Manager

29-05-2023 | 11:45:00
Azerion is directly looking for a Content Manager - Schiphol-Rijk, Noord-Holland

[Vacancy] Azerion has a position for a Communications Manager

22-05-2023 | 12:33:00
Azerion is directly looking for a Communications Manager

[Vacancy] Azerion has a position for an External Reporting and Technical Accounting Senior Manager

22-05-2023 | 12:25:00
Azerion is directly looking for an External Reporting and Technical Accounting Senior Manager

Azerion lanceert AI-aangedreven Smart Content platform

09-05-2023 | 09:29:00
Azerion kondigt de lancering aan van Smart Content, een AI-aangedreven oplossing die advertentietechnologie en videocontent combineert

[Case] Azerion helpt Ajax om supporters te bereiken voor vrouwenklassieker

05-04-2023 | 10:34:42
Ajax wilde de Johan Cruijf Arena zo vol mogelijk krijgen met supporters tijdens de vrouwenklassieker Ajax-Feyenoord op 4 maart: met deze missie ging Azerion aan het werk met een campagne.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.