XXS maakt introductiecampagne flitsbezorger Flink

XXS maakt introductiecampagne flitsbezorger Flink

De recent gestarte flitsbezorger Flink heeft XXS (onderdeel van Candid), gevraagd te helpen bij de introductie van het merk, het opbouwen van de merkbekendheid en het creëren van merkvoorkeur. Een geïntegreerde campagne is live gegaan met als kick-off een grootschalige inzet van outdoor uitingen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Breda, Delft, Haarlem en Groningen.

Flink wil de marktleider worden in de categorie flitsbezorgbedrijven.  Met die ambitie is gezocht naar een bureau met de nodige ervaring in introductiecampagnes die de juiste strategische en creatieve snaar weet te raken. Aan de keuze ging een flitspitch vooraf.

Benjamin Zagel, Managing Director Benelux van Flink: “We kijken uit naar het betreden van de Nederlandse markt om het voor iedereen mogelijk te maken deze nieuwe manier van boodschappen te ervaren. We hebben voor XXS gekozen vanwege hun grote expertise op dit vlak alsmede voor hun creativiteit en vastberadenheid.”

Piet Hein Smit, Founder & Managing Director van XXS:”Flitsbezorging is ‘the next big thing’ op retailgebied. We leven steeds meer in een instant maatschappij en daar past de propositie naadloos in. Deze relatief nieuwe markt wordt momenteel ontwikkeld door een aantal spelers. De ambitie van Flink om daarin de marktleider te willen worden, sprak ons enorm aan en past goed bij de mentaliteit van XXS.”

www.goflink.com
www.xxs.amsterdam
Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.