Yacht lanceert merkcampagne: carrière maken door grenzen te verleggen

Yacht lanceert merkcampagne: carrière maken door grenzen te verleggen

Yacht daagt professionals uit gewoonten te doorbreken om verder te komen in hun carrière. Dat is de boodschap van de merkcampagne die van start is gegaan. Yacht belooft werkenden uitdagende opdrachten waar ze hun grenzen kunnen verleggen. De detacheerder gelooft dat professionals hun carrière kunnen versnellen wanneer zij uit hun comfortzone durven te stappen.

Tot eind november zijn diverse campagne uitingen te zien en horen. Yacht pakt uit met onder andere radiocommercials en (online) video testimonials van (interim) professionals die vertellen over hun eigen werkervaring bij Yacht.

Buiten gebaande paden

Rick van der Westen, directeur Brand Experience en Marketing & Communicatie van Yacht: “We stimuleren professionals het maximale uit zichzelf te halen, maar verlangen dat ook van onszelf. Zo kijken we verder dan de volgende stap in iemands carrière. We zetten een stip op de horizon en bepalen samen met professionals de weg om daar te komen. Persoonlijke ontwikkeling en het verbreden van vakinhoudelijke kennis staan daarbij centraal."

Campagne-uitingen

De campagne bouwt voort op de merkstrategie die Yacht vorig jaar lanceerde met de pay-off Pushing Horizons. Het doel is de merkbekendheid onder ambitieuze hbo+-professionals in de leeftijdscategorie 27 tot 39 jaar te versterken en om duidelijk te maken wat de rol van Yacht is in het leven van professionals.

Joeri Jansen, Creative Director van Roorda Reclamebureau : “Het verleggen van grenzen belooft Yacht niet alleen, hun professionals voor en achter de schermen doen het ook. Dat bewijst de campagne waarin geen acteurs maar echte Yacht professionals uit hun comfortzone stappen door de hoofdrol te spelen in hun eigen succesverhaal.”

Credits:

Yacht: Simone Roos, brand experience marketeer | Strategie, creatie & account: Paul Sijtsma Joeri Jansen, Barry Bol, Joris Bellemakers | Judit de Graaff, Lisanne Wintgens | Creatief Bureau: Roorda Reclamebureau | Productiemaatschappij: Bruut | Regisseur: Daan de Groot | Mediabureau: Wavemaker

www.yacht.nl/pushing-horizons

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.