Youwe neemt Engelse branchegenoot Fisheye over

Youwe neemt Engelse branchegenoot Fisheye over

Youwe verstevigt zijn positie binnen Europa met de overname van Fisheye, een branchegenoot uit Engeland. Met deze vierde overname sinds 2019 is Youwe uitgebreid naar meer dan driehonderd ontwikkelaars, ontwerpers, marketeers, strategen en andere digitale professionals. Het Rotterdamse bureau nam eerder een Gronings en een Zweeds bureau over.

Fisheye bestaat al dertien jaar en deed ruime ervaring op in e-commerce design, development en marketing. Als gecertificeerd partner van Adobe Commerce concentreert Fisheye zich op premium full-service oplossingen. Daarmee sluit het goed aan bij de activiteiten van Youwe. Het bedrijf Succesflow dat eerder werd overgenomen, heet nu Youwe UK. De activiteiten van Fisheye worden daar de komende tijd in geïntegreerd.

Door acquisities wil Youwe in binnen- en buitenland groeien. De nieuwe medewerkers worden onderdeel van de Youwe-familie, waar ruim driehonderd mensen aan verbonden zijn.

Rob Wiek, CEO van Youwe: “Deze overname vergroot niet alleen onze slagkracht op de Britse markt, ook internationaal komen we sterker te staan dankzij de e-commerce expertise van Fisheye.”

www.youweagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.