Marketing Report
ZIGT lanceert campagne Nieuwe tijden vragen om nieuwe inZIGTen

ZIGT lanceert campagne Nieuwe tijden vragen om nieuwe inZIGTen

Mediabureau ZIGT heeft een campagne gelanceerd onder de noemer Nieuwe tijden vragen om nieuwe inZIGTen. Door middel van een infographic deelt ZIGT continu de nieuwste resultaten uit haar onderzoek naar het veranderende effect op het mediagedrag sinds de coronacrisis.

De Research- & Intelligence-afdeling van ZIGT heeft eigen data en resultaten uit overige onderzoeken geanalyseerd en levert continu deze inzichten aan haar strategen en relaties. Enkele van deze inZIGTen zijn vastgelegd in een infographic. Wat is er veranderd aan het mediagedrag van de Nederlandse consument? Wat werkt nu nog wel en wat niet meer?

ZIGT gelooft erin dat je ook nu zichtbaar moet zijn maar met een relevante boodschap en met gebruik van actuele data. Het maakt dat ook ZIGT haar eigen campagne hierop heeft aangepast, waarbij een aantal van de inZIGTen centraal staan.

De inZIGTen zijn te horen op radio en te zien op digitale snelwegmasten van Ocean en Hillenaar. En daarnaast uiteraard via social en display op relevante vakmedia. Deze zullen continu worden geactualiseerd en gedeeld met relaties en via de website.

www.zigt.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.