Zandbeek breidt team uit

Zandbeek breidt team uit

Bij Zandbeek zijn onlangs vier medewerkers begonnen. Robin van Gennep-Ngo, Manon van Bergen, Laurèl van den Biggelaar en Danien Bom komen het bureau uit Eindhoven versterken.

Robin van Gennep-Ngo

Het strategisch team van Zandbeek groeit door met Robin van Gennep-Ngo als senior strateeg. Eerder was Robin werkzaam als campagnestrateeg en als Business Advisor van de directie van KPN Netwerk. Na haar tijd bij KPN voerde ze strategische interim opdrachten uit als zzp’er en startte ze als interim-strateeg bij Zandbeek. Het beviel haar zo goed dat ze besloot te blijven.

Manon van Bergen

Ook team Rijkswaterstaat binnen Zandbeek breidt verder uit met Manon van Bergen als senior projectmanager. De laatste jaren vervulde Manon verschillende functies in de journalistieke wereld, onder meer als documentairemaakster en verslaggeefster bij Omroep Brabant. Dankzij haar strategische en analytische aard is ze een waardevolle aanwinst voor het projectteam én het bureau.

Laurèl van den Biggelaar

Laurèl van den Biggelaar komt vers uit de schoolbanken en gaat aan de slag met het coördineren van de Rijkswaterstaat-projecten. Deze aanpakker is opgegroeid in Eindhoven en heeft onlangs haar bachelor Communication and Multimedia Design aan Avans Hogeschool behaald. Sinds deze maand vult ze team Rijkswaterstaat aan als junior projectmanager.

Danien Bom

Danien Bom is begonnen als stagiaire bij het creatieve team van Zandbeek. Zo ondersteunt ze de designers en leert ze meer over het inspirerende vakmanschap van Team Creative.

www.zandbeek.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.