Zelfzorgbedrijf Vemedia kiest voor Mediaxplain

Zelfzorgbedrijf Vemedia kiest voor Mediaxplain

16-07-2018 11:16:00 | Door: Suzanne van der Meij | hits: 3331 | Tags:

Marketing- en mediabureau Mediaxplain werkt voor consumer healthcarebedrijf Vemedia. De producent van merkproducten als Valdispert, Vision en Roter heeft na een bureau-oriëntatie Mediaxplain geselecteerd om haar mediabelangen te behartigen.

De samenwerking tussen Mediaxplain en Vemedia heeft de afgelopen periode geresulteerd in mediastrategieën voor diverse merken en uit zich verder in de opzet, coördinatie en executie van online, pr, influencermarketing- en socialmediaactiviteiten. Met zo'n twaalf eigen merken en diverse distributiemerken die onder de Vemediaparaplu vallen, aan Mediaxplain de taak om regie te voeren over owned, earned en paid kanalen en daarmee het beste resultaat op elk niveau te realiseren. 

Pascal van Meijel, Client Service & Operational Manager bij Mediaxplain, is trots om voor een zelfzorgorganisatei als Vemedia te mogen werken.

Van Meijel:  "We worden echt gezien als het verlengstuk van de marketingafdeling en dat is nu juist onze kracht. De diversiteit aan merken vereist veel creativiteit en projectmanagement, waarbij onze verschillende disciplines nauw samenwerken om zo succesvolle campagnes te kunnen realiseren.”

Frederique Holdert, marketingdirecteur bij Vemedia: "Mediaxplain heeft ons verrast met de snelheid en kwaliteit van haar geïntegreerde diensten. De hands-on mentaliteit van dit bureau is nodig om snel te handelen in de continu veranderende markt".

Over Vemedia

De Vemedia Healthcare Groep is een onderneming op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Vemedia heeft haar eigen bedrijfsactiviteiten in acht landen en via distributeurs zijn de merken van Vemedia vertegenwoordigd in meer dan 40 landen over de hele wereld. Vemedia is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van zowel eigen merken, als producten van derden. In Nederland voert het onder andere de eigen merken Dagravit, Valdispert, Roter, Sleepzz, Optimax, Roxasect, Melatomatine, Natterman, Excilor en Vision. Voor derden doet Vemedia dat voor merken als Sebamed, P20, Luuf, Tiger Balm, Norit, Otalgan en Dentinox.

Over Mediaxplain

Mediaxplain is een fullservice marketing- en mediabureau dat al zestien jaar opereert. Vorig jaar is het bureau uitgeroepen tot mediabureau van het jaar. De missie van het bureau: opdrachtgevers succesvoller maken met media en marketing door hen regie te bieden over de geïntegreerde inzet van alle communicatiemiddelen.

www.vemedia.com
www.mediaxplain.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie