Marketing Report
Zeven Pathé-bioscopen stemlocatie voor de Provinciale Statenverkiezing nieuws

Zeven Pathé-bioscopen stemlocatie voor de Provinciale Statenverkiezing

Zeven Pathé-bioscopen verspreid door het hele land doen mee als stemlocatie voor de Provinciale Statenverkiezing op woensdag 15 maart.

In Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Ede en Tilburg kunnen Nederlandse kiezers terecht bij de lokale Pathé-bioscoop om hun stem uit te brengen. Stemmen kan in alle locaties vanaf 07:30 uur tot 21:00 uur. Alle zalen zijn verder gewoon geopend voor filmvertoningen.

Dit is het derde jaar op rij dat Pathé haar locaties beschikbaar stelt voor verkiezingen. Vorig jaar kon bij acht Pathé bioscopen worden gestemd tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, en in 2021 deden tijdens de lockdown elf Pathé locaties dienst als stemlocaties voor de landelijke verkiezingen.

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur bij Pathé: “Wij vinden het belangrijk om een maatschappelijke rol te vervullen in de directe omgeving van onze bioscopen. Zodat we niet alleen een bioscoop in de stad zijn, maar ook voor de stad zijn. Voor het derde jaar op rij kunnen Nederlanders daarom terecht in een aantal van onze bioscopen om hun stem uit te brengen. Hiermee helpen we niet alleen deze gemeenten met voldoende geschikte stemlocaties, maar zo maken we stemmen ook leuker.”

Stemlocaties

De stemlocaties worden ingericht op plekken als de hoofdingang in de foyers, centrale hallen en ruimtes die normaal gesproken gebruikt worden voor evenementen, zodat de bezoekersstromen en kiezers stromen apart van elkaar zijn. De volgende zeven Pathé bioscopen doen dit jaar dienst als stemlocatie:

  • Pathé Utrecht Leidsche Rijn
  • Pathé Ede
  • Pathé Zwolle
  • Pathé Tilburg Centrum
  • Pathé Amsterdam-Noord
  • Pathé Amsterdam De Munt
  • Pathé Amsterdam Arena

www.pathe.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.