Marketing Report
Zzp-platform Maqqie bemiddelt gratis

Zzp-platform Maqqie bemiddelt gratis

Online werkplatform Maqqie bemiddelt als eerste in Nederland gratis tussen werkgevers en zzp’ers. Alle juridische en financiële zaken worden geregeld en Maqqie zorgt ervoor dat de freelancers altijd snel betaald krijgen én een eerlijk tarief ontvangen.

Martijn den Besten, directeur van Maqqie: “Uit onderzoek blijkt dat het inhuren van freelancers veel frustraties kent bij bedrijven. Geen uniforme processen, veel risico’s, tijdsverlies en daarmee hoge kosten. Wij willen dat de samenwerking tussen freelancers en bedrijven vlekkeloos tot stand komt, dat alle financiële en juridische zaken goed geregeld zijn én dat er eerlijk betaald wordt. Daarom hebben wij Maqqie uitgebreid met een freelance module zodat je deze zaken eenvoudig als bedrijf kunt regelen via een app. Zo hoef je niet meer na te denken over fiscale risico’s en administratie.”

Modelovereenkomst

Om de fiscale risico's te beperken faciliteert Maqqie partijen met een goedgekeurde modelovereenkomst. Maar er kan net zo eenvoudig gekozen worden voor een samenwerking via een arbeidsovereenkomst, wanneer dat meer recht doet aan de situatie.

Martijn den besten: “Wanneer je werkt met meerdere freelancers, ontvang je waarschijnlijk aparte facturen, heb je verschillende werkafspraken en krijg je ook nog eens declaraties die verwerkt moeten worden. De Maqqie freelance-module zorgt ervoor dat je alles in één bundelfactuur ontvangt, zodat je maar één handeling hoef uit te voeren, namelijk op tijd betalen.”

Geen bemiddelingskosten

Maqqie profileert zich als Robin Hood voor zzp’ers door geen bemiddelingskosten te rekenen voor hun zzp-module. Daarbij hoort ook een snelle betaling aan de freelancers bij. Wanneer een bedrijf binnen 10 dagen betaalt, is freelancers inhuren via Maqqie gratis.

Luister mee!

Maqqie is dinsdagavond 16 maart 2021 te gast bij Marketing Report Radio, vanaf 18:00 uur te beluisteren via New Business Radio en na uitzending als podcast via deze site en Soundcloud.

www.maqqie.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief