[Abovo Maxlead] De MAX Performance Methodiek

[Abovo Maxlead] De MAX Performance Methodiek

Als online marketeer wil je het liefst snel resultaat zien. Maar de Performance Marketeers van Maxlead vinden het resultaat heiliger dan de snelheid. Wat in de ene branche wel werkt, doet het in de andere minder. Daarom willen benadrukt Abovo Maxlead het belang van vragen stellen in de eerste fase. Wat willen we bereiken? Wie is de doelgroep? Wat vinden ze belangrijk? En welke macro- of marktfactoren spelen een rol?

De vraag stellen, is hem beantwoorden. Dit proces nodigt je uit om dat te doen en zorgt dat je bronnen gaat raadplegen om jouw plan te onderbouwen. Zo voorkom je dat je nu een verkeerde keuze maakt, waar je later spijt van krijgt.

Hoe werkt dat dan, die methodiek?

De MAX Performance Methodiek helpt met een aantal keuzes te maken, voordat je start met het opzetten van campagnes en het uitvoeren van andere werkzaamheden. De methodiek bestaat uit vier stappen:

  1. Breng de uitdaging in kaart. De valkuil is dat we hier te kort door de bocht gaan, snel willen starten en er later toch achter komen dat we de uitdaging niet scherp hebben. Dus wat vinden we nou echt belangrijk?
  2. Verzamel inzichten. En doe dit vanuit zoveel mogelijk invalshoeken. Intuïtie is goed, maar data is beter. Het draait uiteindelijk om hoe we zo relevant mogelijk voor de klant kunnen zijn.
  3. Bepaal je strategie. Wat zijn de belangrijkste conclusies als we onze observaties afzetten tegen de uitdagingen? Dit kan best confronterend zijn, dus zorg dat je in de spiegel durft te kijken.
  4. Verbeter je prestaties. In deze stap gaan we ‘pas’ aan de knoppen zitten. Gelukkig weten we dan precies wat we wel en niet moeten doen.

Lees verder op www.maxlead.com

www.abovomaxlead.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

Abovo Media: Audio volop in beweging in eerste halfjaar 2024

10-07-2024 | 10:54:00
We kunnen niet spreken over een saai en rustig 2024 in radioland. Integendeel, veel DJ-transfers, rechtszaken over FM frequenties, never a dull moment

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Social Media Advertising Consultant

03-07-2024 | 08:19:55
Abovo Media is per direct op zoek naar een Social Media Advertising Consultant

[Vacatures] Abovo Media zoekt een Senior Social Advertising Consultant

03-07-2024 | 07:54:00
Abovo Media is per direct op zoek naar een Senior Social Advertising Consultant

Willem-Albert Bol (Abovo Maxlead): Challengermentaliteit is belangrijk

28-06-2024 | 16:13:00
Abovo Maxlead organiseerde in Groenekan zijn klantendag en vierde tegelijk zijn 25-jarig bestaan en benadrukte de challenger-mentaliteit. Tijdens deze dag sprak onder anderen Christian van Thillo. Marketing Report was aanwezig

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.