Abovo Maxlead lanceert campagne-optimalisatietool AM Media.tech

Abovo Maxlead lanceert campagne-optimalisatietool AM Media.tech

Abovo Maxlead lanceert per januari 2023 technologie-tak AM Media.tech. Het is daarmee het nieuwste label van de media- en performancemarketing bureaugroep. Door middel van data en (eigen) ontwikkelde technologie staat AM Media.tech de adverteerder bij in elke fase van de customer journey.  

Juiste tools om campagnes te verbeteren

Met de verkregen data voorziet het team haar eigen specialisten van de juiste informatie en tools om campagnes te verbeteren. De ondersteunende technologie biedt vervolgens de mogelijkheid om deze campagnes direct te automatiseren en te optimaliseren. Teammanager Rick van der Heiden: "Dat maakt campagnes ‘automatisch beter."

Adequaat reageren op wensen adverteerder

Het team van AM Media.tech bestaat uit 25 professionals in Hoorn en Oegstgeest. De aanpak rond media, data en technologie is deels voor klanten Abovo Maxlead, maar ook voor klanten buiten deze groep. Rick van der Heiden: "Wij nemen deze stap om nog meer focus aan te brengen op data en innovatie. Zo kunnen wij adequaat reageren op de wensen die leven bij de adverteerder. Door de inzet en ontwikkeling van ook eigen technologie, wordt het marketingproces efficiënter. Daarnaast wordt optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare data en deze ook geanonimiseerd."

Online hyperlokaal adverteren

Binnenkort treedt het label naar buiten met een nieuwe eigen oplossing om het online hyperlokaal adverteren nog makkelijker en effectiever te maken: MAX OmnichannelManager. Daarmee wordt het mogelijk omnichannel-spelers met veel vestigingen en diverse onlinekanalen optimaal met elkaar te verbinden. 

Met AM Media.tech springen we in op behoefte markt

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Niet afhankelijk zijn van wat de markt standaard aanbiedt, is deel van onze identiteit. Wij kennen de data-uitdagingen die leven bij onze klanten. Zij hebben sterk de behoefte om meer ontzorgd te worden en dan vooral op technologisch vlak. Met AM Media.tech acteren wij hierop. Daarnaast maakt het ons aanbod diensten nog completer.”

Abovo Maxlead

In 1999 opgericht en uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke mediabureau van Nederland. De unieke kennis en ervaring op het gebied van media, data, tech en creatie, stelt hen in staat om klanten als Basic-Fit, HG, Primera, Corendon, Livera, Postcodeloterij, GVB en Dekbeddiscounter.nl op te laten vallen in het medialandschap. Daarnaast bieden zij hun klanten inzicht in welke media-inspanningen echt resultaat opleveren. In oktober 2019 nam Abovo het succesvolle onlinemarketingbureau Maxlead over. Als strategisch onlinemarketingpartner helpt Maxlead klanten als Carglass, Wolters Kluwer, Seats & Sofa’s en Marktplaats  leads en sales genereren.. Samen vormen de bedrijven, die hun eigen identiteit en locatie behouden, een nieuwe (onafhankelijke) bureaugroep met  230 medewerkers en een media- en consultancybesteding van 200 miljoen euro.

www.abovomaxlead.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.