Abovo Maxlead en Local Planet verwelkomen ManpowerGroup

Abovo Maxlead en Local Planet verwelkomen ManpowerGroup

ManpowerGroup kiest Abovo Maxlead als mediabureau voor haar diverse merken, zoals Manpower en Experis. Tevens haakt ManpowerGroup aan op het internationale netwerk Local Planet, voor onder andere de Duitse markt.

Sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen en actief in meer dan 80 landen. Zij creëren en leveren high-impact oplossingen. Daarmee worden organisaties geholpen hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talentspecialisatie. Centrale visie daarvoor is The Human Age.

Het eerste merk waar een campagne voor gevoerd zal worden is Experis, omdat deze maand IT-resourcers iSense en PEAK-IT officieel verder gaan als Experis Nederland. Om dit nieuws wereldkundig te maken en het merk verder inhoud te geven start maandag de campagne Experis, Be part of IT. De campagne zal op verschillende media te zien en te horen zijn; meer massamediaal zoals radio, maar ook op hele specifieke IT-platformen als Tweakers en Reddit om potentiële kandidaten te bereiken.

Miriam van der Heijden, Vice President Marketing ManpowerGroup: ManpowerGroup kenmerkt zich door een cultuur waarbij mensen echt centraal staan. Onze merken Manpower en Experis zijn daarnaast challenger merken. We zochten een bureau met vergelijkbaar DNA. We hebben dat gevonden in Abovo Maxlead voor de Nederlandse markt en via haar partners binnen Local Planet voor de internationale markten.”

Willem-Albert Bol, CEO Abovo Maxlead: “Wij zijn vanzelfsprekend erg trots om voor de mooie merken van ManpowerGroup te gaan werken. Drie aspecten maakten het voor ons extra relevant om hun adviseur te willen zijn. Ten eerste speelde de sterke internationale dynamiek van de media opdracht. Ten tweede herkennen wij de ambitie van de uitdager. Ten derde speelt het belang van de digitale performance activiteiten. Juist die combinatie van factoren maakt het voor ons team zo’n interessante klant. Nu kunnen wij van start met de lanceringscampagne van Experis.”

www.abovomedia.nl

www.maxlead.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.