Marketing Report
Abovo Maxlead organiseert Omnichannel Day

Abovo Maxlead organiseert Omnichannel Day

Abovo Maxlead organiseert op vrijdagmiddag 12 november samen met BNR Nieuwsradio de Omnichannel Day bij Zuidpool Amsterdam (bij Amsterdam RAI).

Het is een kleinschalig evenement, gericht op management en C-level van Omnichannel spelers - bedrijven met zowel digitale als fysieke vestigingen.

Onder meer Tijs Rotmans (Pricing Company), Tom de Bruyne (SUE Amsterdam), Birgit Boing (Google) en Arjan ter Huurne (Abovo Maxlead) zullen spreken.

Programma

Bedrijven met zowel digitale als fysieke vestigingen hebben een bijzondere periode gekend. Waar Omnichannel al jaren een strategisch focuspunt was, werden deze bedrijven plots gedwongen om digitaal volledig te omarmen. Digitale transformatie binnen een paar weken. E-commerce laten groeien; andere manieren uitvogelen om fysieke vestigingen in te zetten: als logistieke hubs, als showroom of voor klanten met vantevoren een (digitale) afspraak. Voor sommigen was het compleet nieuw om Online leads te werven voor Retail locaties. Fabrikanten met een dealerstrategie zagen plots de kans om Direct-to-Consumer (D2C) te versnellen.

Ook voor Media, Marketing, Creatie en Data was er veel wendbaarheid nodig. Soms bleek de rol van marketing plots een stuk minder groot dan gedacht. En soms juist weer gigantisch. Op de Omnichannel Day brengen mediabureau Abovo en performance marketing bureau Maxlead deze uitdagingen ter tafel. Wat kunnen we leren van deze crisisperiode? Welke digitale versnelling wordt een cruciaal onderdeel van de 2022 plannen, en hoe gaan we fysieke locaties weer laten shinen?

Birgit Boing is Omnichannel Lead Northern Europe bij Google en zal de digitale component van Omnichannel strategie toelichten. Maxlead laat de toepassing van Googles oplossingen zien in een klantcase van Basic-Fit.

Head of Analytics bij Abovo Maxlead, Frank Dalhuisen zal de impact van de Cookieless Future op Omnichannel Measurement bespreken. Welke C-level beslissingen moeten er genomen worden om voorbereid te zijn op deze toekomst?

Tijs Rotmans van de Pricing Company zal de toegenomen prijs-transparantie bespreken - hoe ga je als Omnichannel speler effectief om met Pricing in een wereld waarin de Amazon-buy-box tot op de cent nauwkeurig geprijsd wordt?

Tom de Bruyne van SUE Amsterdam zal vooral de psychologie van klantgedrag en Customer Journeys bespreken. Is deze blijvend veranderd door deze pandemie? En hoe kun je hier als Retailer op inspelen? Als laatste spreekt Arjan ter Huurne namens Abovo Maxlead over Omnichannel Marketing, zowel tijdens als na de crisis. Wat kunnen we leren van de winnaars? Welke marketing middelen zijn cruciaal voor succes? En wat is de toekomst van Omnichannel?

Rond 16:00 uur zal de borrel beginnen en zal BNR Nieuwsradio zijn The Friday Move hosten.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Daarom kunnen er van elke organisatie maximaal 2 personen deelnemen.

Meer informatie en inschrijven kan via www.omnichannelday.nl 

www.abovomedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief