Marketing Report
Accor kiest Accenture Song voor contentproductie nieuws

Accor kiest Accenture Song voor contentproductie

Accor, een bekende speler in de hospitality-sector, kiest Accenture Song voor het optimaliseren van de contentproductie. Deze samenwerking, gericht op het verhogen van schaalbaarheid en consistentie in marketingcommunicatie voor Accors hotelmerken, zoals Sofitel Legend, Mövenpick en Mercure Hotels, speelt in op snel veranderende gastwensen.

Content Atelier 

Content Atelier integreert fysieke en digitale communicatie, en is wereldwijd beschikbaar voor de marketeers van Accor. Het omvat alle contentproductiefasen: van briefing tot analyse en optimalisatie via Accenture's SynOps-platform. Het anticipeert op gastverwachtingen en economische trends, genereert meer websiteverkeer en creëert gepersonaliseerde en relevante klantbelevingen.

Stéphanie Jaffré, SVP digital marketing & e-commerce bij Accor: "Gastvrijheid draait om authentieke verbindingen. Onze innovatieve digitale contentstrategie zorgt voor inspirerende en effectieve communicatie met onze gasten, precies op het moment dat het ertoe doet."

Patritia Pahladsingh, CEO en Managing Director Accenture Song Nederland: "Deze samenwerking met Accor is een mijlpaal in contentproductie. Met Content Atelier brengen we onze creativiteit en technische expertise samen, om elk Accor-merk unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden."

www.accenture.com

www.all.accor.com

Lees ook:

[Interview] Patritia Pahladsingh wil Accenture Song steviger op de kaart zetten in Nederland

23-11-2023 | 17:28:00
Patritia Pahladsingh is sinds februari 2023 CEO en Managing Director van Accenture Song Nederland. Ze spreekt tijdens het M100 event op 7 december 2023 in Club ACE in Amsterdam. We spreken haar over Accenture Song en trends in de markt

Accenture Song werkt voor Peugeot

07-11-2023 | 11:55:00
Na een creatieve pitch heeft Peugeot gekozen voor Accenture Song als zijn wereldwijde creatieve partner.  Met de ambitie om in 2025 de marktleider op het gebied van elektrische voertuigen in Europa te worden.

[Belofte Forum] Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

10-10-2023 | 15:39:00
Met enige regelmaat vragen wij een aantal beeldbepalende spelers in de markt naar hun mening in de rubriek FORUM. Deze keer vragen we de genomineerden voor De Belofte 2023: Wat snapt de gevestigde orde in onze business niet wat jonge mensen wél snappen?

Accenture Song CEO Patritia Pahladsingh spreekt op M100 Event 2023

10-10-2023 | 15:34:00
We hebben in het afgelopen decennium met grote namen als Christiaan van Thillo, Peter de Mönnink, Shula Rijxman, Victor Knaap, Mariëlle Krouwel, Ruud de Langen en Ben van der Burg een prachtige traditie opgebouwd. En die traditie zetten we voort met een optreden van Patritia Pahladsingh, CEO Accenture Song Nederland

[Interview De Belofte 2023] Dionne van Dijk: Onze business draait niet alleen meer om sales, sales en nog meer sales

31-08-2023 | 11:53:39
Robert Heijmans is Trading Manager & Senior Media Consultant bij dentsu. Hij is genomineerd voor De Belofte 2023. We spreken hem.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.