Marketing Report
Ace en AMARU presenteren We Come From Far nieuws

Ace en AMARU presenteren We Come From Far

Ace en talentenbureau AMARU hebben de film We Come From Far opgenomen en gelanceerd ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het einde van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen.

Keti Kotu is een moment van reflectie, het eren van voorouders en het begrijpen van de geschiedenis - vooruitgaan door terug te kijken. Vanuit die behoefte is de film We Come From Far ontstaan. Een film over identiteit en voorouderlijke lijnen. Hierin is te zien hoe ieder mens een gelaagd resultaat is van de generaties die hem voorgingen en hoe dat vandaag de dag gevoeld wordt, met als kernvraag: wat zie jij als je generaties terugkijkt?

Amber Haank, Head of DE&I bij Ace & Strategy Director bij AMARU: “We hopen met de film te laten zien hoe waardevol het is om in je eigen geschiedenis te duiken, te begrijpen hoe jij als mens een resultaat bent van iedereen die je voorging. Iets waar mensen van kleur zich vaak goed bewust van zijn, maar witte mensen wat minder. Ik denk dat inzicht daarin veel waarde toevoegt, je leert jezelf beter kennen, en je leert een ander beter begrijpen.”

AMARU is begin maart opgericht door Ace om een brug te slaan tussen de creatieve industrie en ondervertegenwoordigd talent. De film is geproduceerd door AMARU in samenwerking met HERC, an Ace agency.

www.amaru.xyz

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.