ACE lanceert AI Studio

ACE lanceert AI Studio

ACE lanceert een eigen AI Studio om organisaties te helpen met de inzet van Artificial Intelligence.Het netwerk van creatieve en technische bureaus heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in de ontwikkelingen rondom AI. Dit resulteerde eerder al in het prijswinnende Missjourney.ai, een samenwerking met TEDxAmsterdam Women. Met de lancering van de nieuwe studio zet ACE strategisch in op AI, omdat deze technologische revolutie het merk- en marketingvak voor altijd zal veranderen.

Rogier IJzermans, CEO van ACE: “Er kloppen steeds meer klanten bij ons aan, omdat ze hulp zoeken op dit nieuwe domein. ACE is actief over de assen: Culture & Tech, en AI zit precies op dit snijvlak. Met de lancering van onze AI Studio geven we gehoor aan de groeiende vraag uit de markt en zorgen we ervoor dat onze klanten voorop blijven lopen. Zo hebben we binnen de studio Team Red opgezet, dat bestaande projecten bij klanten challenged met AI-oplossingen. Op deze manier wordt de toegevoegde waarde van AI snel tastbaar.”

Sjors van Hoof, Head of ACE AI Studio: “Organisaties die nu slim inspelen op de verandering zullen een flinke voorsprong hebben. Binnen ACE hebben we een veilige en schaalbare infrastructuur ontwikkeld voor merken, waardoor ze de kracht van AI optimaal kunnen inzetten.”

www.thisisace.nl

Lees ook:

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

10-07-2024 | 09:55:00
Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities

ACE | Content Icons helpt Cortina op TikTok

01-07-2024 | 11:33:00
Het influencermarketingbureau helpt Cortina actief te worden op TikTok aan de hand van bij dat platform passende content.

Under Armour kiest voor ACE als lead creative agency in Europa

19-06-2024 | 10:14:00
Om de samenwerking af te trappen mag ACE beginnen met een volledige marketingcampagnes in het VK en Spanje

[Vacatures] ACE | Blauw Gras zoekt een Sr. Account Manager

12-06-2024 | 07:54:00
ACE | Blauw Gras is per direct op zoek naar Sr. Account Manager -Fulltime · Amsterdam

La Place start campagne met kok en tv-presentator Nick Toet

06-06-2024 | 15:31:58
Nick Toet reist met de Good Truck, gevuld met verse kruiden en groenten, door Nederland om mensen te laten proeven van het La Place-menu.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.