Marketing Report
Ace neemt digital product agency Label A over

Ace neemt digital product agency Label A over

Product agency Label A treedt toe tot Ace. Met de overname bouwt de bureaugroep verder aan haar geïntegreerde propositie van Connected Brands. Met de komst van Label A telt Ace zo’n 300 medewerkers, met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Rogier IJzermans, CEO bij Ace: “We geloven in de mix van merk, marketing en product. En met name die laatste is cruciaal om een rol van betekenis te kunnen spelen in de dagelijkse routine van mensen. Label A is een van de beste digital product bureaus van Nederland, met een geweldig team van creatieve techies die geloven in de kracht van samenwerking en die impact willen maken in de wereld van morgen. Label A voegt een unieke energie en expertise toe aan de bestaande bureaus binnen onze groep.”

Floris van Lohuizen, Managing Director Label A: “We willen met onze producten de levens van eindgebruikers verrijken en daarmee onze klanten een relevante positie geven bij hun doelgroep. De meest succesvolle producten vloeien voort uit de nauwe samenwerking van verschillende expertises en disciplines. Zo hebben we bij Label A vanaf dag één gewerkt. Ace is een fantastische vervolgstap voor ons, omdat dit hier allemaal samenkomt. Een volledig aanbod van expertise, met de beste bureaus uit de markt. Naar de sterren en daar voorbij!”

www.thisisace.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief