ACT.agency ontwikkelt REAL-campagne voor Drukwerkdeal.nl

ACT.agency ontwikkelt REAL-campagne voor Drukwerkdeal.nl

Is it REAL? Of is het Drukwerkdeal? Deze vraag staat centraal in de contentserie van Drukwerkdeal.nl ontwikkeld door ACT.Agency.

Met deze campagne gaat Drukwerkdeal.nl de straat op om bij diverse mensen te testen én te bewijzen dat zij met hun drukwerk de allerbeste kwaliteit leveren.

Drukwerkdeal.nl gelooft dat elke business het verdient om gezien te worden. Dus laten zij zien wie je bent, met drukwerk van de beste kwaliteit. ACT.Agency is gevraagd hiervoor een verrassend content format te ontwikkelen.

In de contentserie Is it Real of Drukwerkdeal? test presentator Robin verschillende drukwerkmaterialen op hun echtheid. Het format is geïnspireerd op het populaire Is It Cake, waarin deelnemers én kijkers zich afvragen of ze te maken hebben met een echte taart of een levensecht kopie.

Leon Stedehouder, creatief directeur & partner bij ACT.agency: “Het direct laten beoordelen van het drukwerk door de doelgroep zorgt voor authentieke en spontane reacties, die niet alleen geloofwaardig maar ook vaak hilarisch zijn. Deze contentserie zorgt dan ook voor een glimlach op het gezicht.”

Jan Jaap Holdijk, Lead Marketing Content bij Drukwerkdeal.nl: “Show, don’t tell is niet voor niets zo'n cliché: het werkt gewoon als een trein. ACT.Agency heeft hier op een perfecte manier invulling aan gegeven door in deze serie te verbeelden wat de kwaliteit van ons product nou eigenlijk betekent in de echte wereld”.

www.act.agency

www.drukwerkdeal.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Designer

26-02-2024 | 09:37:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Designer - Amsterdam

Schiphol kiest voor ACT.agency als contentbureau

16-01-2024 | 09:05:00
Het Amsterdamse bureau wordt de komende jaren verantwoordelijk voor de contentstrategie en ontwikkeling van content voor Schiphol Commercial

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Account Manager

15-01-2024 | 11:54:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Account Manager

[Interview] Kiki Maaskant (ACT.Agency): Gek op pitches

27-11-2023 | 22:15:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event

Partnership achter merkoperatie Odido

07-09-2023 | 17:57:00
Zonder twijfel een van de grootste merkoperaties die de laatste jaren in ons land plaatsvond. Dat gebeurde in het geheim. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.