Marketing Report
ACT.Agency ontwikkelt campagne evoyo nieuws

ACT.Agency ontwikkelt campagne evoyo

ACT.Agency ontwikkelde een campagne voor evoyo (eerder bekend als econic) waarin het goede gevoel van je eigen energie centraal staat. 

Verduurzamen van huizen

De campagne van ACT.Agency en evoyo benadrukt de urgentie van de huidige staat van onze planeet en het gevoel dat bij velen van ons leeft. We beseffen allemaal dat verandering noodzakelijk is, vooral als het gaat om het verduurzamen van onze huizen. Hoewel we wel de intentie hebben, ervaren velen van ons toch moeilijkheden bij het daadwerkelijk uitvoeren ervan.

Versnellen energietransitie

Clarisse Stulp, Branding & Communication Lead bij evoyo: "Deze campagne is weer een mooie stap in de richting van het versnellen van de energietransitie. Dat kunnen we alleen samen."

Michiel Klein Schiphorst, Creative Partner van ACT. Agency: "We zijn er trots op om samen met evoyo te werken aan bewustwording en actie rondom het verduurzamen van huizen. Samen met evoyo streven we naar een betere toekomst, waarin duurzaamheid voor iedereen bereikbaar is."

De merkcampagne zal komend jaar in eigen middelen en diverse media worden uitgerold en verder dienen als ruggegraat van alle aankomende campagnes van evoyo.

www.act.agency

www.evoyo.nl

Lees ook:

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Designer

26-02-2024 | 09:37:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Designer - Amsterdam

Schiphol kiest voor ACT.agency als contentbureau

16-01-2024 | 09:05:00
Het Amsterdamse bureau wordt de komende jaren verantwoordelijk voor de contentstrategie en ontwikkeling van content voor Schiphol Commercial

[Vacatures] ACT.agency zoekt een Senior Account Manager

15-01-2024 | 11:54:00
ACT.agency is per direct op zoek naar een Senior Account Manager

[Interview] Kiki Maaskant (ACT.Agency): Gek op pitches

27-11-2023 | 22:15:00
In de aanloop naar de publicatie van de Reclamebureau100 2024 op het M100 Event op 7 december in Club ACE in Amsterdam, publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event

Partnership achter merkoperatie Odido

07-09-2023 | 17:57:00
Zonder twijfel een van de grootste merkoperaties die de laatste jaren in ons land plaatsvond. Dat gebeurde in het geheim. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.