Marketing Report
ACT.agency ontwikkelt merkcampagne rondom thuiskoken voor Lassie nieuws

ACT.agency ontwikkelt merkcampagne rondom thuiskoken voor Lassie

Lassie omarmt thuiskoken en dat staat centraal in de merkcampagne, ontwikkeld door het Amsterdamse advertising en content bureau ACT.agency.

Waar eerder uiteten, afhalen en kant-en-klaar maaltijden meer en meer de voorkeur leken te krijgen, is thuiskoken weer helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest te zijn. Logisch ook. Thuiskoken is goedkoper, gezonder en geeft je vooral een goed gevoel. En biedt nog veel meer voordelen; dat zien we in de nieuwe merkcampagne van Lassie,

In vier kleurrijke video’s, geproduceerd door productiebureau Tante Tini, zien we verschillende Nederlanders genieten van de voordelen van thuiskoken. Herkenbaar voor de doelgroep of misschien wel inspirerend om zelf ook te proberen.

Jill van Emmerik, Senior Creative Art bij ACT.agency: “Lassie helpt Nederland al decennialang lekker, makkelijk en gezond thuis te koken. En vooral in het thuis koken zit een onderscheidend verhaal voor Lassie. In de campagne laten we dan ook de vele leuke en persoonlijke voordelen zien van thuiskoken. Altijd met een glimlach. Een nieuwe stap in de communicatie van Lassie waar we de komende jaren meer mooi werk op kunnen maken."

In juni zal een tweede flight van de campagne draaien met een tv-billboard en social assets.

Credits:

Opdrachtgever: Lassie Nederland (Ebro Foods) | Verantwoordelijk bij klant: Paul Stam| Bureau: ACT. Agency | Media: Abovo Media | Videoproductie: Tante Tini, Niek Mulder, Gijs Veerhoek

www.act.agency

www.lassie.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief