Marketing Report
Activatiecampagne rondom 7 jaar Storytel; 7 weken gratis via Tikkie

Activatiecampagne rondom 7 jaar Storytel; 7 weken gratis via Tikkie

Luisterboekenplatform Storytel bestaat 7 jaar in Nederland. Om dit te vieren, is het bedrijf een activatiecampagne begonnen met de betaalapp Tikkie.

Wie een Tikkie betaalt, krijgt tot en met 7 september een bedankje te zien met een aanbod voor 7 weken gratis Storytel. Ook bij het openen van de app is de aanbieding meteen te zien. Binnen Tikkie wordt elke dag met een ander campagnebeeld en origineel bedankgifje getoond. Wie op de actie klikt wordt doorverwezen naar de website van Storytel om het cadeau te verzilveren.

Ruth de Jager, Country Manager Nederland bij Storytel: “Wij houden van verhalen en brengen deze graag op een unieke manier. De overlap in doelgroep, tone of voice en innovatie maakt dat wij in Tikkie een mooie partner zien. Hopelijk kunnen we een nieuwe doelgroep kennis laten maken met de wereld van luisterboeken.”.

De activatie via Tikkie is onderdeel van een grotere campagne rondom de verjaardag van het platform. Deze wordt verder online en via pers ondersteund. Daarnaast heeft Elvira uit Purmerend een waardebon voor 7 jaar gratis Storytel gekregen omdat ze het langst lid is van de dienst en krijgen jarige influencers en BN’ers een verjaardagkaart met gratis abonnement thuisgestuurd.

www.storytel.com
www.tikkie.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief