AD, Regiotitels & De Ondernemer lanceren Nationale Ondernemersprijs

AD, Regiotitels & De Ondernemer lanceren Nationale Ondernemersprijs

De redacties van De Ondernemer en ADR (het samenwerkingsverband van AD en 14 regionale titels) reiken binnenkort de Nationale Ondernemersprijs uit.

De eerste editie wordt donderdag 7 september uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf begin augustus kunnen lezers op alle platforms van ADR en De Ondernemer stemmen op 10 genomineerden. Deze tien bedrijven worden dan ook bekendgemaakt. Zij zijn verspreid over heel Nederland, net als onze landelijke en regionale media.

Publieksprijs

Het is een publieksprijs waarbij een vakjury eerder de genomineerden heeft geselecteerd uit een lijst van 110 bedrijfsnamen. Deze waren voorgedragen door alle betrokken redacties in heel Nederland. De jury bestaat uit Annemarie van Gaal (ondernemer en columnist), Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) en Michiel Muller (ondernemer, ceo Picnic).

ADR en De Ondernemer, beide onderdeel van DPG Media, willen er een jaarlijkse ondernemersprijs van maken. Paul van den Bosch, hoofdredacteur AD Regio: "Wij merken dat we goed worden gelezen door ondernemers. En onze lezers lezen op hun beurt weer graag over ondernemers. Over mensen die initiatief en risico's nemen. We sluiten echt niet de ogen voor de misstanden die ook in het bedrijfsleven voorkomen. In Nederland vormen kleine en middelbare bedrijven 99 procent van alle ondernemingen, maar het imago van BV Nederland wordt vaak bepaald door wat Shell, Ahold en de KLM doen. Als het daar regent, begint het in het mkb te druppelen. We willen laten zien dat het bedrijfsleven een belangrijke ruggengraat van ons land vormt. Het zorgt voor werkgelegenheid, inkomsten, sociale cohesie en vernieuwing."

Aandacht voor het bedrijf

Robert van den Ham, hoofdredacteur De Ondernemer en mede-initiatiefnemer: "Wij zijn dagelijks bezig met de motor van de economie, het MKB. Ons platform is er voor en door deze ondernemers, we weten als geen ander wat er in hun branches speelt en leeft. Deze ondernemersprijs die we samen met de ADR-titels hebben opgezet, gaat verder dan erkenning en een award. Daar hoort ook juist aandacht bij voor het bedrijf, de markt, de branche. Wij bieden een groot podium voor de verhalen die niet vaak genoeg verteld kunnen worden."

www.dpgmedia.nl

Lees ook:

Christian van Thillo over verandering en disruptie: Take time to think en get things done

10-07-2024 | 17:06:00
Christian van Thillo heeft op donderdag 27 juni tijdens twee optredens bij respectievelijk Abovo Maxlead en DPG Media (DPG Grow) een uitgebreide presentatie gegeven over hoe hij aankijkt tegen verandering en disruptie

[Vacatures] DPG Media zoekt een Redactie- en data-analist AD.nl

08-07-2024 | 10:34:00
DPG Media is per direct op zoek naar Redactie- en data-analist AD.nl -Rotterdam

[Vacancy] DPG has a position for a Campaign Manager

08-07-2024 | 10:06:00
DPG Media is looking for a Campaign Manager

[Vacatures] DPG Media zoekt een Brand Marketeer DPG Recruitment (Nationale Vacaturebank/ Intermediair)

08-07-2024 | 09:41:00
DPG Media is per direct op zoek naar Brand Marketeer DPG Recruitment (Nationale Vacaturebank/ Intermediair) -Amsterdam

[Vacatures] DPG Media zoekt een Commercieel Directeur Automotive MediaVentions

08-07-2024 | 09:19:00
DPG Media is per direct op zoek naar Commercieel Directeur Automotive MediaVentions -Amsterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.