Adidas introduceert Impossible is Nothing campagne

Adidas introduceert Impossible is Nothing campagne

Adidas heeft de Impossible Is Nothing campagne gelanceerd met de videoreeks Seeing Possibilities. Impossible Is Nothing staat voor het denken en handelen in mogelijkheden, om zo met rebels optimisme een betere toekomst te creëren voor mens en planeet. De campagne is ontwikkeld door het Nederlands/Amerikaanse bureau Sockeye.

Met de campagne keert Adidas na jaren terug op televisie. In de serie laat het merk zien hoe optimisme het leven heeft gevormd van ‘s werelds grootste iconen, zoals Beyoncé, Paul Pogba en Mo Salah. Ook Siya Kolisi, de eerste gekleurde aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse rugbyteam, krijgt een stem. Evenals Tifanny Abreu, die geschiedenis schreef als eerste transvrouw in de Braziliaanse Volleybal Super League. Door in mogelijkheden te denken en naar die mogelijkheden te handelen, realiseerden zij hun dromen. 

In de video’s zijn zelfgemaakte, niet eerder vertoonde beelden te zien uit de archieven van de iconen zelf en van hun medesporters, artiesten, vrienden en familie. De verhalen tonen aan wat je met de juiste positieve mindset, soms met een rebels randje, kunt bereiken. Met als grootste doel anderen te inspireren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken en na te streven.

Brian Grevy, Executive Board Member, Global Brands bij Adidas: “Impossible is Nothing is meer dan een campagne - het is onze mentaliteit. Met optimisme naar mogelijkheden durven kijken, biedt de sleutel tot succes en toont aan hoe de kracht van sport levens kan veranderen. Deze houding is wat ons iedere dag weer inspireert en geeft ons energie om aan de toekomst te bouwen. Mogelijkheden zien is voor iedereen die een betere toekomst wil creëren”.

Adidas focust zich op het creëren van een betere toekomst voor sport. Hierbij staan drie pijlers centraal: duurzaamheid, geloofwaardigheid en inclusiviteit. Mogelijkheden zien om een duurzamere toekomst op te bouwen, door erop in te zetten om vanaf 2024 enkel nog gerecycled polyester te gebruiken in alle producten.Mogelijkheden zien om alle mensen via sport te verenigen en te betrekken, onder andere via het verlengen van de samenwerking met UEFA richting het Europees Kampioenschap voetbal vrouwen en de Champions League. Mogelijkheden zien om aan te dringen op innovaties die nooit eerder zijn gedaan, inclusief het lanceren van 3D-geprinte tussenzolen met 4D4WD en de aankomende producten in samenwerking met Allbirds.

De contentreeks bestaande uit verschillende episodes, met nieuwe verhalen gedurende de lente tot en met de zomer van 2021.

www.adidas.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.