Marketing Report
[ADNIGHT 2022] MIX: In Loving Memory of our Killed Darlings nieuws

[ADNIGHT 2022] MIX: In Loving Memory of our Killed Darlings

Aanstaande vrijdag (14 oktober) is het weer tijd voor ADNIGHT. En waar het evenement weer terug van weggeweest is, maken wij, bij coronababy MIX, ons debuut. Dat doen we met een thema dat gewijd is aan de ‘Killed Darlings’; ideeën die het - om wat voor reden dan ook - niet hebben gehaald tot de uitvoerende fase. Voor menig creatief en zijn/haar ego een klap in het gezicht.

Imposante doodskist

Bij binnenkomst op de begane grond vind je een imposante doodskist. Rouwende bezoekers kunnen hun eigen gesneuvelde ideeën daarin ten ruste leggen. Daarnaast kunnen ze in de photobooth een eervol aandenken schieten vanuit een wel heel merkwaardig camerastandpunt.

Vervolgens  zullen we de bezoekers leiden naar de feestelijke receptie op de eerste verdieping.  Daar zullen ze, naast de gebruikelijke kop koffie(espresso martini) en cake, de vloer kapot dansen.

Rouwverwerking voor creatieven

Om de aanwezigen nog wel wat van educatieve waarde mee te geven, zullen er om  19:00 en 21:00 seminars ‘rouwverwerking voor creatieven’ gegeven worden. Zij die geregeld hun dierbare ideeën afgeschoten zien worden bij klanten, leidinggevenden en collega’s, kunnen maar beter gewapend zijn tegen dergelijke afwijzingen.

 

Voorproefje

Voor een voorproefje volg MIX ons op Instagram.

 

MIX

MIX is een idee-gedreven bureau. Wat betekent dat we creativiteit inzetten als motor voor ideeën. Al het andere komt later. Data, middelen, kanalen. Het is allemaal ondergeschikt aan het idee. Deze ideeën ontwikkelen we voor merken die iets los willen maken.

Dat kan een merk zijn dat toe is aan verandering. Maar ook een bedrijf met een kloppend businessmodel, waarbij de advertising en branding een likje verf kunnen gebruiken. Zoiets begint met een idee. En wanneer dat staat, kijken we welke uitwerking het meest passend en doeltreffend is. Middelenvrije creatie dus. Een goed idee is namelijk het enige wat écht bij mensen blijft hangen.

Wie Wat Waar

Station 1 op de ADNIGHT Route Centrum 2

Tijd: Van 18:00 tot 23:00

Locatie: Spuistraat 35a te Amsterdam

Dresscode: Advertising Black

www.workwithmix.com

Tickets

www.adnight.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief