Marketing Report
[ADNIGHT 2022] Towel: Back to the Future nieuws

[ADNIGHT 2022] Towel: Back to the Future

Full service branded content agency

Towel is een full service branded content agency. Wij begrijpen hoe je goede video’s maakt en dat is dan ook precies wat wij doen. Met meer dan 10 jaar ervaring durven wij te stellen dat merken de volgende generatie broadcasters en publishers zijn.

En laten wij nou juist daar gespecialiseerd in zijn. Wij creëren en produceren op maat gemaakte branded video content, variërend van commercials, documentaires en socials tot always-on content.

Tube-club

Met onze eigen Tube-club zorgen wij ervoor dat die gave video’s ook alle media doelen behalen die zijn afgesproken. De Tube club specialiseert zich in het ontwikkelen van data gedreven content strategieën en in het optimaliseren van kanalen en video’s om ervoor te zorgen dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient op YouTube.

Ons zusterbedrijf The Pool zorgt weer voor de perfecte mediacampagne met dynamische content en gegarandeerde resultaten. The Pool brengt video's bij de juiste doelgroepen door gebruik te maken van (eigen) sociale kanalen, influencers, publishers en betaalde media.

Back to the Future

Het thema van de avond wordt “Back to the Future”. We zijn na een aantal jaar geen Adnight weer in staat om vooruit te kunnen kijken. We nemen gasten mee in de ontwikkelingen die zij kunnen verwachten in de komende jaren in de wereld van branded content en bespreken dit met spraakmakende mensen uit het verschillende disciplines.

Daarnaast komt het thema terug in de creatieve invulling en styling van de avond. Een futuristische 80’s vibe.

Programma

18:30 – 19:00 | Talk over de eerste Nederlandse branded fictie YouTube serie ‘Tele2 Lijn 5G’  – met regisseur Tobias Camman.

19:30 - 20:00 | Optreden Fokke Simons & Jantje

20:30 – 21:00 | Talk over YouTube serie ‘Rap Champs’ (Red Bull/Complex) met Defano Holwijn, 4SHOBANGERS, regisseur Tomer Azulay en creative Thijs Molenberg.

21:00 – 23:00 | DJ MikeyNice

Wie wil er nou niet weten wat er in de toekomst zich gaat afspelen? Laat je verrassen door een vernieuwde kijk op de toekomst van branded content en ontdek de toekomstige mogelijkheden voor jouw bedrijf of carrière.

Locatie

Veemarkt 36B
1019 DD Amsterdam
www.towelmedia.com

Instagram: @towelmedia
www.linkedin.com/company/towel-media-group/

Kaarten

www.adnight.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief