Marketing Report
ADNIGHT 2023: deze bureaus doen mee   

ADNIGHT 2023: deze bureaus doen mee  

Met exact een maand te gaan zijn de voorbereidingen voor ADNIGHT 2023 in volle gang. Op vrijdag 13 oktober openen Amsterdamse bureaus voor de 6e keer hun deuren om zich te presenteren aan marketeers, vakgenoten en talent. Met ruim 40 deelnemende bureaus belooft het ook dit jaar weer een vol programma te worden.

Nieuwe namen en oudgedienden

De line-up van ADNIGHT 2023 is gevarieerd met een hoop bekende namen, maar ook opkomende agencies.

Denise Willigers, medeoprichter en programmeur: “We zoeken elk jaar naar een interessante balans tussen de oudgedienden en de uitdagers. Het is fantastisch dat we ieder jaar de steun krijgen van gevestigde bureaus als TBWA\NEBOKO, Media.Monks, Dentsu Creative, Wieden+Kennedy, code d’azur en WPP (als collectief). En fijn dat we bureaus na afwezigheid dit jaar weer mogen verwelkomen, zoals Massive Music en Springbok (voorheen deelgenomen als Dawn).”

Tegelijkertijd borrelt het altijd in de Amsterdamse reclamewereld. En ook dit jaar zijn er een hoop nieuwe namen te ontdekken waarmee het brede publiek mee kan kennismaken. Denk aan bureaus als influencer agency New Kith, motion design agency One Size Studio of het geintegreerde media- en reclamebureau Mediaplus & Serviceplan die dit jaar voor het eerst mee doen. Club ACE (onder andere Herc. the agency, Glasnost, Blauw Gras) zet zichzelf dit jaar op de kaart vanuit hun gloednieuwe hub in de Houthavens.

Deelnemende bureaus

&.media group, A bigger circle, Accenture Song, Alfred, AnalogFolk, Boomerang, ACE, code d’azur, Dentsu Creative Amsterdam, DEPT®, Design Bridge, GroupM, INDIE, iO, Kantar, L’AGENCY, Massive Music, Media.Monks, New Kith, Ogilvy Social Lab, ON A DAILY BASIS, One Size Studio Amsterdam, Postoffice, Provoke, Publicis Groupe, Scoville, SKINN BRANDING AGENCY, Springbok, SteamTalmark, Storyboard, SuperHeroes, TBWA\Neboko, Team5PM, The Serviceplan Group, UNI_VERSE STUDIO, Unmuted, VICE, We Are Era, Wenneker, Wieden+Kennedy, Wunderman Thompson.

Talentprogramma WAY IN

Ook het talentprogramma van ADNIGHT, met als doel de drempel naar de reclame-industrie te verlagen, krijgt een vervolg. Het programma wordt door de doelgroep zelf samengesteld tijdens een serie brainstormsessies in samenwerking met talent development agency Phatcamp.

Phatcamp draait jaarlijks meerdere Maatschappelijke Diensttijd Trajecten waarin jongeren tussen de 16 en 30 jaar gestimuleerd worden om zichzelf vrijwillig in te zetten voor een maatschappelijk doel. Deze groep stort zich op het samenstellen van het programma. Het doel is om een beter beeld te krijgen van de industrie om met de juiste bagage het avondprogramma in te stappen. WAY IN wordt gesteund door VIA en talent wordt aangehaakt met behulp van JongeHonden, Ra*w en PlusPlusOne.

ADNIGHT vindt plaats op vrijdag 13 oktober. Het programma met door de bureaus georganiseerde activiteiten wordt in de loop van de komende weken bekendgemaakt.

www.adnight.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Column] Bas Vlugt: Adnight 2023 Report!

14-10-2023 | 09:52:00
Toffe bende bij ADNIGHT 2023. Marketing Report stortte zich met overgave en wist acht bureaus te bezoeken. Eerste stop was de Houthavens, rammetje vol creatieve bedrijven en dito mensen

ADNIGHT: 40 bureaus en ruim 150 sessies

12-10-2023 | 09:24:14
ADNIGHT 2023 trapt vrijdag 13 oktober af om 18:00 uur met een programma met in totaal ruim 150 talks, workshops en activiteiten

ADNIGHT en Ocean komen met DOOH-activatie rondom afterparty

05-10-2023 | 09:06:26
ADNIGHT ontwikkelde in samenwerking met Ocean Labs een DOOH-activatie waarmee mensen kans kunnen maken op een kaartje voor de afterparty van ADNIGHT.

Gen-Z agency Boomerang FT. viert 1-jarig bestaan

04-10-2023 | 10:26:00
Samengevat: meer dan 29 merken, 6 fte’s, 120 Future Talents, een uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en 4 opleidingssamenwerkingen verder.

[Interview] Anouk Facee Schaeffer (Boomerang & Publicis Groupe) over Adnight 2023

02-10-2023 | 00:15:00
Op 13 oktober 2023 vindt de tweede editie van Adnight plaats in Amsterdam waarbij de creatieve bureaus hun deuren openen. We spreken hierover met Anouk Facee Schaeffer, Head of Brand and Culture bij Boomerang en Publicis Groupe

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.