Marketing Report
&.agency verwelkomt zeven klanten nieuws

&.agency verwelkomt zeven klanten

&.agency, de data driven storytelling agency voegt zeven klanten toe aan het bestand. Bedrijven als Vinted, The Athlete’s Foot en LELO tekenen voor een langdurige samenwerking.

Sophie van der Schaft, CEO en mede-eigenaar van &.agency: ”Deze gave klanten passen perfect bij onze internationale ambities!”

Praxis en The Athlete’s Foot tekenen beiden voor een long-term ambassador programma voor respectievelijk Nederland en de Benelux. Ook Vinted start bij &.agency met een ambassador programma dat zich helemaal richt op de Duitse markt. Voor LELO, het designermerk voor intieme lifestyleproducten, gaat &.agency aan de slag met een internationaal ambassador programma én branded content series.

The Good Roll heeft &.agency uitgekozen als het vaste influencer marketingbureau om de Benelux markt verder te bedienen. Het elektronicamerk Denon start met een influencer & branded content campagne in Duitsland. En tot slot gaat &.agency met een paid social strategie aan de slag voor Dance4Life.

Britt Hogenhuis, CCO van &.agency en ook mede-eigenaar: “Exact drie jaar geleden zijn Sophie en ik gestart met &.agency, en niet zonder ambities. Wij willen mooie merken bouwen samen met mooie merken. Wij geloven erin dat wij met onze expertise een merkverhaal kunnen laten leven en groot kunnen maken. In Nederland, maar ook zeker in de rest van de wereld.”

Op 18 april was Sophie van der Schaft te gast bij Marketing Report op New Business Radio.

Luister het volledige radio-interview met Sophie hier:

www.and-agency.com

Luister hier de volledige radio-uitzending van 18 mei 2021 terug:

and-agency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.