Ajax-spelers krijgen Ziggo Sport op hun rug

Ajax-spelers krijgen Ziggo Sport op hun rug

Vanaf augustus 2023 zullen de spelers van Ajax op de achterzijde van hun shirts voortaan Ziggo Sport vermelden tijdens Eredivisie- en bekerwedstrijden. Daarmee wordt het GigaNet-logo vervangen.

VodafoneZiggo gebruikt de aanduiding GigaNet om de hoge downloadsnelheden aan te duiden van zijn vaste en mobiele netwerk.

VodafoneZiggo wil op deze wijze de nadruk leggen op Ziggo Sport als zender met een breed sportaanbod waaronder Champions League, Europa League en Conference League-voetbal vanaf augustus 2024. Ziggo Sport is voor de 3,6 miljoen Ziggo-klanten zonder meerkosten te zien. Voor klanten van KPN, T-Mobile Netherlands en anderen is de zender alleen als onderdeel van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal te zien.

Het telecombedrijf is sinds 2015 sponsor van de Amsterdamse voetbalclub. Sinds 2022 gebruikt VodafoneZiggo ook de achterkant van de shirts van de spelers. De sponsordeal loopt in juli 2025 af.

Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport:We maken onverminderd duidelijk dat Ziggo Sport dé gratis sportzender is voor alle Ziggo-klanten. Fans kunnen de Nederlandse wedstrijden gratis volgen via onze zender. Het shirt van Ajax is een krachtig middel om Ziggo Sport onder de aandacht te brengen bij alle voetballiefhebbers.”

www.vodafoneziggo.nl

www.ziggosport.nl

www.ajax.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.