Marketing Report
Albelli en Wayne Parker Kent brengen herinneringen tot leven in internationale kerstcommercial

Albelli en Wayne Parker Kent brengen herinneringen tot leven in internationale kerstcommercial

Wayne Parker Kent heeft de internationale kerstcommercial van Albelli ontwikkeld en geproduceerd. Daarin wil fotoprintaanbieder Albelli bewijzen dat persoonlijke cadeaus de mooiste cadeaus zijn. De commercial laat zien hoe belangrijk het is om herinneringen vast te leggen en kleine tradities te eren. De hoofdrol in de commercial is weggelegd voor kerstpinguïn Norman.  

In de commercial is een familie te zien die bij elkaar komt rondom de kerstboom. Het haardvuur knispert, er worden cadeaus uitgedeeld en de boom wordt versierd. De oplettende kijker ziet ook dat de geschiedenis zich herhaalt. Zo wordt het verhaal een ode aan familietradities en laat het zien dat kleine, bijzondere momenten het leven mooier maken. Zeker wanneer deze worden vastgelegd voor het nageslacht.

Daan Zoetmulder, managing director bij Wayne Parker Kent: “De commercial is tot stand gekomen middels een nauwe samenwerking met het creatieve team van Albelli. Samen hebben we een kerstverhaal gecreëerd met een mooie boodschap. We laten zien dat oude en nieuwe herinneringen het leven mooier maken. Een persoonlijk fotocadeau wordt zo eigenlijk een must-have onder iedere kerstboom.”

De campagne is inmiddels gelanceerd op de Nederlandse televisie. Doorvertalingen van de campagne is te vinden op YouTube, sociale media en de website van Albelli. Alle assets zijn gemaakt voor zowel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Engeland en Zweden.

www.wayneparkerkent.com
www.albelli.nlUitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief