Alfred ontwikkelt campagne winterklaargesprek ondernemers SNS

Alfred ontwikkelt campagne winterklaargesprek ondernemers SNS

Voor veel ondernemers lijkt het een zware winter te worden: hoge inflatie, hoge energiekosten en weinig personeel. Voor dit soort situaties liggen geen standaardoplossingen klaar. Daarom bedachten SNS en Alfred International het winterklaargesprek: een persoonlijk gesprek met een SNS groeicoach. Hierin krijgen ondernemers advies op maat om hun onderneming gezond de winter door te helpen.

Om het winterklaargesprek te lanceren, ontwikkelde Alfred een campagne die te zien is in 1/1 dagbladadvertenties, digital out of home, radio, social advertising en online video. Daarnaast is de campagne ook zichtbaar in alle 206 SNS bankwinkels: Is jouw bedrijf klaar voor de winter? Loop binnen voor een winterklaargesprek.

Persoonlijk gesprek

Maartje Bersi, Brand Manager van SNS: "We merken dat niet alleen consumenten, maar ook ondernemers wakker liggen. Ze vragen zich oprecht af of hun bedrijf de winter door komt. Een persoonlijk gesprek is dan heel welkom. Met het winterklaargesprek willen we laten zien dat ondernemers gewoon kunnen binnenlopen om met een van onze mensen te praten over mogelijke oplossingen. Dit is geen probleem dat je even oplost met standaardtekstjes of een kant-en-klaarproduct, het gaat echt om maatwerk."

Eerst de mens, dan het geld

Edward van de Ridder, Head of Strategy bij Alfred: "Vorige maand hebben we met de wakkerliglijn laten zien dat we er zijn voor consumenten met geldzorgen. Het winterklaargesprek is daar een logisch vervolg op, omdat ook ondernemers zich zorgen maken. Bovendien vragen veel mensen in Nederland zich af of hun bakkertje of bloemist de winter wel gaat doorkomen. Daarom hebben we gekozen voor een campagne die ondernemers én het brede publiek bereikt. Zo willen we laten zien dat SNS Eerst de mens dan het geld ook echt waarmaakt."

Credits:

Verantwoordelijk bij SNS: Peggy Kaal, Maartje Bersi, Marnix Vriend, Miranda van Damme | Brand strategy, brand idea & campaign: Alfred International en Freddy

www.alfred.nl

www.snsbank.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.