Marketing Report
ALLsportsradio dagelijks live vanaf ABN AMRO Open nieuws

ALLsportsradio dagelijks live vanaf ABN AMRO Open

Sportzender ALLsportsradio doet van10 tot en met 18 februari 2024 dagelijks live-verslag vanaf het ABN Amro Open tennistoernooi in Rotterdam Ahoy. De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! staan geheel in het teken van dit indoor tennistoernooi.

Elke dag worden er, van 12:00 tot 13:00 uur, door Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen gemaakt van ALLsportsradio Live! Ook zijn er extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi. Met dagelijks interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.

Richard Krajicek

Regelmatig zal ook toernooidirecteur Richard Krajicek aanschuiven in de studio met de laatste updates van het toernooi. Afgelopen week bestond ALLsportsradio precies tien jaar en ontving oud-scheidsrechter Mario van der Ende in een speciale aflevering van zijn programma Bloed, Zweet en Tranen al dit tennisicoon.

Richard Krajicek: “De aanwezigheid van ALLsportsradio is een geweldige toevoeging aan het ABN Amro Open. Tennisfans kunnen live beleven hoe een radioprogramma tot stand komt en meegenieten van de gesprekken over sport. Ik kijk ernaar uit om dagelijks aan te schuiven.”

www.allsportsradio.nl

www.abnamro-open.nl

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.