ALLsportsradio introduceert rallysportprogramma Thierry’s Dream

ALLsportsradio introduceert rallysportprogramma Thierry’s Dream

Sportzender ALLsportsradio start vrijdag 29 september met Thierry’s Dream. Het programma staat geheel in het teken van de rallysport en is tevens een ode aan Parijs-Dakar grondlegger Thierry Sabine.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld.

Dakar Rally

Het was de Fransman Thierry Sabine, die na een hachelijk avontuur in de woestijn besloot de zwaarste rally ter wereld te organiseren. In 1979 startte zo de eerste Parijs-Dakar. In 1986 liet hij tijdens zijn geliefde rally het leven, maar deze ging door en blijft ook vandaag de dag nog tot de verbeelding spreken.

Robert Baarda: “Begin 2023 sprak ik tijdens ALLsportsradio LIVE! met Daan Prins over de Dakar Rally. Zo ontstond een prettig contact met de sportzender. Ik hou van de win-winsituaties en dit is er prachtig voorbeeld van. Vorig jaar startte Rallytrucks met een podcastserie en nu zetten we die gezamenlijk voort. Wij voegen inhoudelijk iets toe aan de programmering en krijgen er een groter bereik voor terug. Bovendien helpt de grote expertise bij ALLsportsradio ons stappen te maken op zowel inhoudelijk als commercieel vlak.”

Het programma is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Daarna is het ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

www.allsportsradio.nl

www.deradiofabriek.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Closed on Monday ontwikkelt wervingscampagne Het Vergeten Kind en Kamers met Aandacht

15-07-2024 | 12:04:00
De campagne Een huisgenoot voor even, een ervaring voor het leven benadrukt de tijdelijke hulp die jongeren nodig hebben en de waardevolle ervaring die dit voor beide partijen oplevert.

Anton van Lieshout Head of Music Mediahuis Radio

15-07-2024 | 09:13:34
Mediahuis Radio heeft Anton van Lieshout per direct benoemd tot Head of Music van de hele radiotak. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. Hij wordt hiermee verantwoordelijk voor muzikale inhoud van Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite. 

NPO FunX vernieuwt vormgeving en slogan

13-07-2024 | 15:52:00
NPO FunX heeft zijn vormgeving, logo en slogan vernieuwd, De slogan van het radiostation is voortaan Your city, Your sound

[Audify] maandrapport NMO Luisteronderzoek juni 2024

12-07-2024 | 12:26:00
Audify heeft de april-maandcijfers bekendgemaakt aan de hand van cijfers uit het NMO Luisteronderzoek. Daaruit blijkt dat de luistertijd van radioluisteraars met 131,1 minuten per dag stabiel is

Audify: radioreclamemarkt groeit met meer dan 10 procent in Q2 naar 67,5 en naar 115,9 miljoen in eerste half jaar

11-07-2024 | 14:13:00
De radioreclamemarkt is in het tweede kwartaal gegroeid naar 67,5 miljoen euro in het tweede kwartaal. Volgens brancheorganisatie Audify is de markt van radioreclame gegroeid met 10,4 procent.

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.