Marketing Report
Alphabet kiest voor Mediaplus Netherlands nieuws

Alphabet kiest voor Mediaplus Netherlands

Mobiliteitspartner Alphabet Nederland, onderdeel van BMW Financial Services Nederland, heeft na een pitchtraject gekozen voor Mediaplus Netherlands, onderdeel van Serviceplan Group. Het bureau won de pitch voor media (buying) en is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van digitale media met een focus op performance. 

Duurzame mobiliteit vooruit helpen

Alphabet is opgericht in 1997 als divisie van de BMW Group. Met het hoofdkantoor in München wordt de organisatie in meer dan 30 landen wereldwijd vertegenwoordigd als mobiliteitspartner. Alphabet Nederland heeft de ambitie om de nummer 1 partner in mobiliteit te worden met duurzaamheid, innovatie en flexibiliteit als belangrijkste pijlers. Mediaplus Netherlands is betrokken als strategisch partner voor digitale media om (duurzame) mobiliteit vooruit te helpen met een digital first strategie en te transformeren in een data driven organisatie.

Greo Belgers, CMIO Alphabet Nederland: "Wij zijn voortdurend bezig onszelf te verbeteren en opnieuw uit te vinden om mobiliteit écht verder te brengen. Daar hoort een sterke partner bij, die we nu hebben gevonden in Mediaplus."

Serviceplan Group Netherlands was al het vaste bureau van BMW Group en breidt de dienstverlening hiermee uit. Menno Westinga, Managing Director Mediaplus Netherlands: "Wij zijn erg blij dat we Alphabet als klant mogen verwelkomen. De uitgesproken ambitie van Alphabet zowel op het gebied van marktpositie, als in innovatie en duurzaamheid passen perfect bij de visie en ambitie van Mediaplus. We kijken ernaar uit om samen met Alphabet te werken aan de ambities voor de komende jaren."

Mediaplus Netherlands is onderdeel van Serviceplan Group Netherlands.

www.mediaplus.nl

www.serviceplan.nl

www.alphabet.com

Lees ook:

[SWOT24] Menno Westinga: kwaliteit en efficiëntie in mediabureauland: kansen in de tweestrijd

16-02-2024 | 22:51:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de mediabureauwereld. Aan het woord is Menno Westinga, Managing Director Mediaplus

vanHaren kiest voor Mediaplus Netherlands

30-01-2024 | 09:35:00
De samenwerking in Nederland startte 1 januari voor vanHaren; crossmediaal zowel online, als offline. Het omvat het gehele mediatraject

Mediaplus Netherlands wint account Essent, Vandebron en Energiedirect

28-11-2023 | 08:51:00
Mediaplus is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van offline media met een focus op branding

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Communication Director

10-11-2023 | 09:27:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Communication Director

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Communication Manager

10-11-2023 | 09:12:00
Serviceplan Group Netherlands is voor onze medialabel Mediaplus op zoek naar een Communication Manager

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.