AM Beyond* komt met TONZON-campagne rondom viral tweet Van Barneveld

AM Beyond* komt met TONZON-campagne rondom viral tweet Van Barneveld

Raymond van Barneveld ging in 2016 viraal met een tweet waarin hij op perfecte, maar toch ook ietwat opzichtige wijze voldeed aan zijn sponsorverplichting van TONZON. Het isolatiebedrijf en de professioneel darter lanceren nu een campagne met in de hoofdrol de legendarische tweet. AM Beyond*, het creatieve content label van Abovo Maxlead, tekende voor de campagne.

“Zin in de partij tegen @jackpot180 !Hopelijk straks weer even trefzeker als de slimmer HR-Radiatorfolie van TONZON.” Met deze tweet zorgde van Barneveld voor landelijke exposure én een ware run op radiatorfolie. Doordat de sluikreclame er dusdanig dik bovenop lag, ontstond er een stroom aan retweets en werd het ook opgepikt door de media.

Terugblik

Met de pay-off Even trefzeker als TONZON wordt in de video teruggeblikt naar hoe het allemaal begon. Voor de campagne worden influencers ingezet die op vergelijkbare manier als Raymonds tweet een partnerpost maken waarin de pay-off wordt verwerkt. De video is een kick-off voor een influencercampagne waarin veel verschillende influencers hetzelfde zullen doen. Daarnaast zal de pay-off gebruikt worden in banners om op actualiteiten in te haken.

Daan Jongen, lead Concept & Content van AM Beyond*: “In een tijd waar iedereen om aandacht schreeuwt is opvallen belangrijk. Door de legendarische tweet van Raymond en de opzichtige product placement te omarmen creëren we een vrijbrief voor opvallende content. Content die triggert om verder te kijken.”

Arwen Willemsen, Chief Marketing bij TONZON: “Aangezien isoleren niet echt sexy is, wilden wij dit over een andere boeg gooien. Abovo en Beyond kwamen met dit onwijs leuke idee. Wat wij compleet omarmt hebben. We kijken ontzettend uit naar de leuke dingen die uit deze campagne zullen voortvloeien.”

Credits:

Klant: TONZON | Content bureau: AM Beyond* | Mediabureau: Abovo Maxlead | Idee: Daan Jongen | Productie: Nozem Films | Producer: Susan Dammes, Marieke Ammerlaan | Account Director: Kim de Waard

www.ambeyond.nl

www.tonzon.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.