Marketing Report
Amazfit kiest voor Vertigo 6 nieuws

Amazfit kiest voor Vertigo 6

Amazfit, onderdeel van techbedrijf Zepp Health, heeft Vertigo 6 na een pitch geselecteerd als pr-bureau voor de Benelux. Met onmiddellijke ingang verzorgt alle promotie van Amazfit, een merk op het gebied van wearables dat wereldwijd opereert.

Vertigo 6 is gekozen vanwege zijn uitgebreide kennis, ervaring en contacten op gebied van tech en innovatie. 

Joy Bouhuys, Sales Director Benelux bij Zepp Health: "Onlangs heeft Vertigo 6 ons geholpen bij het lanceren van Amazfit in de Nederlandse en Belgische markt en we zijn ervan overtuigd dat we samen nog veel kansen kunnen aangrijpen. We zijn blij met deze samenwerking en hopen nog veel meer mensen te kunnen inspireren met onze veelzijdige, stijlvolle smartwatches."

Ferry Brands, Marketing Director bij Vertigo 6: “Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal geleverde smartwatches in 2021 is gestegen met 24 procent. Amazfit heeft zich naast gevestigde partijen in de wereldmarkt als serieuze challenger gepresenteerd. Smartwatches zijn er al lang niet meer alleen voor de fanatieke sporters of gebruikers die enkel stappen willen tellen. Amazfit richt zich op een groep gebruikers die inzicht wil krijgen in de eigen gezondheid en prestaties, maar tegelijkertijd ook iets moois om de pols wil.”

De smartwatches zijn nu verkrijgbaar bij diverse Nederlandse retailers, waaronder Coolblue, Bol.com en MediaMarkt. Amazfit heeft wereldwijd al meer dan 100 miljoen verkochte devices op de teller staan sinds 2014.

www.amazfit.com
www.vertigo6.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.