&.agency ondersteunt lancering van CeraVe in Nederland

&.agency ondersteunt lancering van CeraVe in Nederland

Het huidmerk CeraVe heeft het Amsterdamse bureau &.agency gevraagd te helpen met de merklancering. Daarbij is een influencerstrategie  via TikTok en Instagram ingezet om jongeren te bereiken. De focus is daarbij op de Generatie Z en millennials. Met de slogan Laat je zien wil CeraVe uitdragen dat ieder mens zich mag laten zien. De ambassadeurs die zich in deze campagne laten zien zijn Shary-An Nivillac, Duncan Tromp, Sophie Ousri, Sophia Kruithof en Sterre van Woudenberg. Zij hebben zich blootgegeven door bare face - zonder make up en zonder filter - op de foto te gaan.

De CeraVe-ambassadeurs zijn met hun portretten onderdeel van de #LaatJeZien-expositie, waar zij openhartig maar positief over hun seksualiteit, mentale gezondheid en onzekerheden vertellen. Deze expositie was te zien tijdens het lanceringsevenement in de Loft in The A’dam Tower.

Sophia Kruithof, winnares van de 10de editie van The Voice of Holland maakte deel uit van de #LaatJeZien-expositie, en presenteerde tijdens de lancering haar single. Sophia Kruithof heeft de creatieve vrijheid gekregen om deze boodschap over te brengen. Het nummer dankt dan ook haar titel aan de campagneslogan van CeraVe: “laat je nu maar zien, want jij bent de mooiste.”

&.agency wil met de inzet van deze ambassadeurs CeraVe’s waarden dat iedereen anders is, niemand perfect is maar dat iedereen mooi is zoals hij of zij is, naar voren brengen. De influencers gaan hun eigen portretten posten op social media en content creëren voor CeraVe, wat de komende periode te zien zal zijn op Instagram & TikTok.

Credits

Klantverantwoordelijk: L’Oreal | Active Cosmetics Division Social & pr-manager: Miranda Nieuwland | pr & Communication Assistant: Anouk van Niekerk | Bureau: &.agency | Head of pr: Michelle Sprenkels - senior pr Manager | Head of Project: Blanca Vinke - senior Project Manager | Productie: Marloes Verhoeven, Des’ree van Wijk | Fotograaf: Ruben Visser 't Hooft

www.and-agency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.