Marketing Report
Arne van Helleputte Country Director België EasyPark Group nieuws

Arne van Helleputte Country Director België EasyPark Group

Parkeertechnologiebedrijf EasyPark Group heeft Arne van Helleputte benoemd tot Country Director in België. Hij zal verantwoordelijk zijn alle in België actieve merken, waaronder ook EasyPark, formerly Parkmobile, voor het leiden en versnellen van de groei op de Belgische markt.

Andy Stott, Regional Director Emerging Markets, EasyPark Group: "Ik ben erg blij Arne te verwelkomen bij EasyPark Group, vooral nu we onze inspanningen op de Belgische markt intensiveren. Zijn brede achtergrond in business development en mobiliteit, gekoppeld aan een oprecht enthousiasme voor het verrijken van levenskwaliteit door middel van technologie, zijn kwaliteiten die van het grootste belang zijn voor ons."

Arne heeft door heel Europa gewerkt bij Daikin, een groot bedrijf in consumentenelektronica. Meest recentelijk gaf hij leiding aan sales en business development bij een SaaS startup die mobiliteitsdiensten aanbiedt aan zakelijke klanten.

Arne van Helleputte: "Ik ben echt enthousiast om deel uit te maken van EasyPark Group. Ik hoop dat mijn ervaring, passie voor technologie en innovatie het bedrijf zullen helpen groeien en zo een volgend stadium in België zullen bereiken."

www.easyparkformerlyparkmobile.nl

www.countercollective.nl

Lees ook:

Counter organiseert taalfeestje voor Combiwel voor Kinderen

21-02-2024 | 10:50:00
Een taalachterstand in de kleuterklas haal je zelden meer in, dit heeft negatieve gevolgen voor de langere termijn.

CDDN lanceert VerifyMe om consumenten online te kunnen verifiëren, registreren en monitoren

20-12-2023 | 11:32:11
Om frauduleuze praktijken te voorkomen en wanbetalers in een vroeg stadium te identificeren en te weren, lanceert CDDN nu VerifyMe.

Verlichting vergroot gevoel van veiligheid in parkeergarages

27-10-2023 | 08:52:00
Nederlandse parkeergarages zijn veelal goed verlicht en dat zorgt ervoor dat een groot deel van de Nederlanders zich veilig voelt. 

ALD Automotive en LeasePlan gaan verder als mobiliteitsmerk Ayvens

16-10-2023 | 10:30:28
In Nederland introduceert het bedrijf het merk medio 2024. Tot die tijd blijven de merknamen ALD Automotive en LeasePlan nog actief.

EasyPark Group stuurt eerste parking-apps de ruimte in

11-10-2023 | 09:33:00
In samenwerking met het Grimeton Radio Station World Heritage Site in Zweden worden de parkeerapps EasyPark, ParkMobile en RingGo de ruimte in gestuurd

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.