ASICS kiest voor HPB

ASICS kiest voor HPB

ASICS heeft na een intensief pitchtraject HPB (Het PR Bureau) gekozen als partner voor PR en storytelling in de Benelux. Samen met het creatieve bureau wil het sportmerk bouwen aan merkvoorkeur en tot leven brengen waar het merk voor staat: A Sound Mind in a Sound Body, of wel Anima Sana in Corpore Sano (ASICS). De samenwerking start vanaf deze maand en is gericht op corporate, brand en product PR en campagnes rondom running, tennis en hockey.

Japanse heritage en technologie

Oprichter Kihachiro Onitsuka start in 1949 het sportmerk ASICS vanuit het geloof en doel om via sport het welzijn van mensen te verbeteren. Sindsdien werkt de fabrikant van sportartikelen continu aan innovaties in samenwerking met wetenschappers, atleten en coaches. De expertise en technologie die het merk heeft opgebouwd, komen terug in onder andere het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen, dat in 1990 in Kobe in Japan is geopend. In de Benelux sponsort ASICS diverse topatleten. 

Caroline Fisher, Communications Director bij ASICS EMEA : “HPB heeft ons tijdens de pitch verrast met een PR strategie en aanpak, die exact op één lijn ligt met onze visie; het voordeel van sport en bewegen gaat verder dan het lichaam, het ondersteunt een positief geestelijk welzijn. Hiermee hebben we in HPB de perfecte partner gevonden om onze boodschap, die relevanter is dan ooit, verder te verspreiden.”

Jacqueline Bosselaar, oprichter, CEO en strateeg bij HPB: “We zijn ontzettend trots dat wij voor dit sterke merk met een authentieke focus op technologie én een gezond lichaam en geest aan de slag mogen. ASICS is een geweldige bekrachtiging van onze sterke positie in sport, tech en lifestyle. Wij kijken er naar uit om samen met ASICS de aandacht te verdienen voor het merk en haar maatschappelijk relevante boodschap.”

www.hpbagency.com 

www.hetprbureau.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.