Audiohuis met de Kiescast over de EU-verkiezingen

Audiohuis met de Kiescast over de EU-verkiezingen

Audiohuis en vijf vrienden zijn gestart met een reeks korte podcasts over de Europese verkiezingen. In de Kiescast worden de Europese verkiezingen (van 6 juni 2024) uitgelegd en de ideeën van de verschillende Europese fracties samengevat.

De podcast wordt gemaakt door vijf vrienden uit Haarlem die merken dat ze niet precies weten waarop ze nou eigenlijk stemmen. En dus hebben ze - om zichzelf en de luisteraar te helpen - uitgezocht hoe het Europees parlement nu eigenlijk werkt en wat de ideeën van alle Europese partijen zijn.

De podcast afleveringen behandelen de belangrijkste onderwerpen die spelen in Europa, variërend van klimaat en migratie tot economie en de omgang met Rusland. Elke aflevering biedt een beknopt overzicht van de standpunten van een Europese fractie, waardoor luisteraars inzicht krijgen in de diversiteit van opvattingen binnen het Europese politieke landschap.

Eerder maakten de vijf vrienden al korte samenvattingen van alle verkiezingsprogramma’s in Nederland, voor de Nederlandse verkiezingen van de Tweede Kamer van afgelopen november.

Daarop kwamen veel positieve reacties van mensen die echt iets zeiden te hebben gehad aan de podcast om tot hun stem te komen. Vandaar dat de vijf vrienden dit nu ook voor de Europese verkiezingen hebben gedaan.  

Om de podcast zonder kleuring te maken, hebben de makers de teksten zoveel mogelijk in de taal van de fracties overgenomen, één voice-over gebruikt en hebben er steeds drie mensen naar de teksten gekeken. De geraadpleegde bronnen staan bij de afleveringen in de shownotes.

www.audiohuis.com

www.mediahuis.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Audiohuis lanceert podcast Threesome of Speech met Gregory Edelenbos, Jonas van Praag en Loeke de Waal

22-04-2024 | 11:40:29
De vraag die centraal staat is: hoe indrukwekkend blijft een speech als deze wordt ontdaan van zijn historische context?

[DutchMedia Podcast] over DPG Media, Mediahuis, JUKE, piraterij (BREIN), Viaplay TV en politieke NPO-discussies

12-04-2024 | 15:00:00
David de Jong en Taco Jelgersma maken in samenwerking met Audiohuis de tweewekelijkse DutchMedia Podcast. In deze podcast gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom. Feiten en een mening met een bite

[DutchMedia Podcast]: over NPO, Youfone, KPN, Talpa Network en Kink

03-04-2024 | 14:20:00
David de Jong en Taco Jelgersma maken in samenwerking met Audiohuis de tweewekelijkse DutchMedia Podcast. In deze podcast gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom. Feiten en een mening met een bite

DutchMedia Podcast gaat verder bij Audiohuis

03-04-2024 | 13:59:00
Vanaf 1 april 2024 gaat DutchMedia podcast verder in een samenwerking met Audiohuis. Taco Jelgersma en David de Jong maken deze tweewekelijkse podcast waarin zij ingaan op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom

Ruben van haften met audiodocumentaire Niet te Geloven bij Audiohuis

11-03-2024 | 23:55:00
In Niet Te Geloven wordt polarisatie binnen een gezin doorbroken onder het mom: ga in dialoog, niet in discussie. De podcast is een zoektocht naar verbinding en respect voor elkaars denkbeelden
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.