auto.nl kiest voor Fama Volat

auto.nl kiest voor Fama Volat

Na een bureau-oriëntatie kiest auto.nl voor Fama Volat. Het bureau is verantwoordelijk voor de herpositionering en merkidentiteit. De merkcampagne, met onder meer de lancering van een pay-off, wordt midden april gelanceerd.

Partnerschap

In 2023 onderzocht auto.nl hoe het merk zich kon herpositioneren van de huidige online-only strategie naar digital-first strategie met een fysieke winkel. Fama Volat werd geselecteerd om auto.nl hierbij te begeleiden.

Zoë van der Zee, brand- & marketingmanager auto.nl: "De samenwerking met Fama Volat is een belangrijke stap in onze groeistrategie en ambities. Zo hopen we met hen de automotive branche een beetje op te kunnen schudden. Met name met hun creativiteit en strategische, dan wel pragmatische aanpak hebben ze ons weten te overtuigen. Aankomend jaar zullen we dan ook door middel van creatieve campagnes auto.nl samen verder gaan uitbouwen." 

Merkcampagne

Dit jaar zal auto.nl onder de creatieve regie van Fama Volat met deze merkpositionering naar buiten treden, waarbij een pay-off zal worden geïntroduceerd.

Joris Raaijmakers, creatief directeur van Fama Volat: "Bij het maken van een campagne voor auto.nl streven we ernaar om niet alleen auto's te verkopen, maar om een ervaring te bieden die de klant centraal stelt. Dat is waar creativiteit en toewijding samenkomen, en dat is wat auto.nl onderscheidt en ons trouwens ook."

www.famavolat.com

www.auto.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Fama Volat en Randstad introduceren het Inzendbureau

19-04-2024 | 10:18:00
Ondanks aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt worden statushouders nog steeds massaal over het hoofd gezien

Fama Volat ontwikkelt campagne voor auto.nl: Voor blije blikken

11-04-2024 | 11:24:00
Auto.nl lanceert de campagne met bijbehorende brand video ter ondersteuning van de merkidentiteit en pay-off.

Fama Volat ontwikkelt introductiecampagne auto.nl

04-04-2024 | 09:30:00
In de introductiecampagne, met onder meer rebranding van de website, online video en social advertising, zal character Aad centraal staan

Fama Volat ontwikkelt ludieke actie Bonduelle

05-03-2024 | 09:10:06
Bonduelle promoot nieuwe peulvruchten met oudste samplingteam van Nederland

Fama Volat ontwikkelt campagne Beekse Bergen

25-01-2024 | 09:45:00
De campagne laat de totaalbeleving van Beekse Bergen zien en dat – wanneer je wakker wordt tussen de wilde dieren – safari als nooit tevoren wordt beleefd
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.