Marketing Report
Azerion & Havas vrijwilligers bij De Spelen nieuws

Azerion & Havas vrijwilligers bij De Spelen

Donderdag 25 mei organiseerden NL Cares, Combiwel en Jeugdfonds Sport De Spelen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Azerion en Havas, partner mediabureau van Azerion, hebben naast sponsoring ook als vrijwilligers meegeholpen met als doel kinderen te leren hoe belangrijk en leuk sporten is.

Kansengelijkheid & gezondheid

De Spelen heeft als missie om elk Nederlands kind een gelijke kans te geven op geluk en gezondheid. Door de kracht van sport laat De Spelen alle kinderen hun talenten ontdekken, zich sociaal ontwikkelen en gezond leven.

Het doel van deze dag is om kinderen te leren over gezondheid, waarvan sporten een essentieel onderdeel is. Ter voorbereiding kregen de kinderen voorlichtingen over gezond eten en sporten. De Spelen vindt jaarlijks plaats, waarbij er op meerdere dagen sportdagen worden georganiseerd. Een groot aantal bedrijven neemt ook deel aan dit evenement, zodat ook scholen die het minder breed hebben een sportdag kunnen aanbieden voor hun leerlingen. Op 25 mei namen Azerion, ABN AMRO, Havas, Nescafé en Playstation deel aan de sportdag.

Maatschappelijke impact maken

Marcel Schuyt, Regional Manager Azerion Benelux: "Het wordt met de dag belangrijker om een maatschappelijke impact te maken. Helaas heeft niet iedereen het even breed en zijn wij ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om mee te kunnen komen in de maatschappij, iets waar sporten ook een groot deel van uitmaakt. Azerion is blij om bij De Spelen samen met partner mediabureau Havas door vrijwilligerswerk en via sponsoring een bijdrage te leveren aan het mogelijk maken van deze sportdag. Want in een maatschappij waarbij niet iedereen dezelfde kansen krijgt, maken dit soort initiatieven echt een verschil."

www.azerion.com

www.havas.com

Lees ook:

[Interview] Roel van der Krabben over MagMedia

30-11-2023 | 08:54:40
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Roel van der Krabben, founder van MagMedia.

[Interview] Evert Slager over Racesport.nl

13-11-2023 | 09:16:57
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Evert Slager, hoofdredacteur van Racesport.nl.

Azerion neemt belang in jongerenplatform Just Another Media Company

24-10-2023 | 10:32:00
JAMC is eigenaar van diverse online titels als RUMAG, ParraTV, SoWhat!, Nieuwskamer en Darum

[Interview] Piet Penninx over The Bike

13-09-2023 | 08:56:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Piet Penninx over zijn site TheBike.nl.

[CMTA] Azerion Nederland: Café Intención

01-09-2023 | 17:56:20
Het biologische koffiemerk Café Intención heeft "(h)eerlijke" fairtrade koffie, waar je als koffieliefhebber eigenlijk geen nee tegen kan zeggen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.