Marketing Report
Azerion neemt belang in jongerenplatform Just Another Media Company nieuws

Azerion neemt belang in jongerenplatform Just Another Media Company

Digital advertising- en entertainment mediaplatform Azerion heeft een minderheidsbelang genomen in het op jongeren gerichte mediahuis Just Another Media Company (JAMC) uit Amsterdam.

Branded content proposities

JAMC is eigenaar van diverse online titels als RUMAG, ParraTV, SoWhat!, Nieuwskamer en Darum. Daarnaast produceert en exploiteert het onder licentie ComplexNL, wereldwijd het grootste op millennials en GenZ gerichte platform uit de Verenigde Staten, dat nieuws brengt over pop-en streetculture, streetwear en -style, muziek, sneakers en sport. Ook verkoopt het als sales agent branded content proposities voor diverse andere platformen.

Michel Palmen, Managing Director van JAMC: "JAMC heeft sinds haar oprichting in 2021 een mooie groei laten zien in bereik én omzet binnen een lastig te bereiken doelgroep: jongeren. Het partnership met Azerion bestond al op het gebied van advertising sales. De deelname is dan ook strategisch; samen kunnen we het online- en videobereik van onze platformen middels onze digital advertising sales nog beter verwaarden."

JAMC spreekt de taal van jongeren

Marcel Schuyt, Country Director Benelux van Azerion: "JAMC heeft laten zien deze belangrijke doelgroep niet alleen te kunnen bereiken, maar ook echt de taal van deze doelgroep te spreken en die te vertalen in mooie producties voor A-merken. Daar zien we veel potentie in; het bestaande medialandschap is de jongeren behoorlijk kwijtgeraakt. Wij zijn dan ook erg blij met deze stap."

www.azerion.nl

www.justanothernetwork.com

Lees ook:

[Interview] Roel van der Krabben over MagMedia

30-11-2023 | 08:54:40
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Roel van der Krabben, founder van MagMedia.

[Interview] Evert Slager over Racesport.nl

13-11-2023 | 09:16:57
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Evert Slager, hoofdredacteur van Racesport.nl.

[Interview] Piet Penninx over The Bike

13-09-2023 | 08:56:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. Vandaag spreken we Piet Penninx over zijn site TheBike.nl.

[CMTA] Azerion Nederland: Café Intención

01-09-2023 | 17:56:20
Het biologische koffiemerk Café Intención heeft "(h)eerlijke" fairtrade koffie, waar je als koffieliefhebber eigenlijk geen nee tegen kan zeggen

Targetspot (Azerion) gaat programmatic advertising verkopen van Dag en Nacht Media

25-07-2023 | 17:32:00
Dag en Nacht Media (dat onderdeel is van Podimo) heeft een contract afgesloten met de audiotak van Azerion, Targetspot. In deze samenwerking zal programmatic podcast advertising centraal staan

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.